Jump to content
IGNORED

Šarli Ebdo

Lezilebovich

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• wall

132

• iDemo

100

• Weenie Pooh

94

• ToniAdams

88

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

jedan poznanik s kojim sam imao neslaganja oko recimo svega se vratio iz danske izdržao samo par meseci i rekao mi u povratku za neke stvari kao što su prostitucija veganstvo kapitalizam i to možda i nisi bio u pravu ali bog te jebo sve si bio u pravu za arape ali sve  :fantom:

Posted (edited)

^^ :isuse:

Edited by MancMellow
Posted

jedan poznanik s kojim sam imao neslaganja oko recimo svega se vratio iz danske izdržao samo par meseci i rekao mi u povratku za neke stvari kao što su prostitucija veganstvo kapitalizam i to možda i nisi bio u pravu ali bog te jebo sve si bio u pravu za arape ali sve  :fantom:

A šta si mu rekao za prostituciju, veganstvo i kapitalizam?

Posted

zamisli šta anarhipici misle o tome pa sve suprotno  :fantom:

Posted

^^ :isuse:

Nemoj se lupati u glavu. Kada su ubili Merha u Francuskoj prije tri godine, skupilo se nekoliko mladih u nekom parku u Tuluzu da mu odaju pocast. Vjerujem da je broj onih koji ove podrzavaju iznenadjujuce velik.

Posted

Da nisam optimista po prirodi rekao bih da se toliko opisivan rat civilizacija konačno zalaufao i sad nam ostaje samo da gledamo.

Posted

zamisli šta anarhipici misle o tome pa sve suprotno  :fantom:

Aaaaa, pa i ti si od ovijeh newborn neoliberala? To bre u Srbadiji neka rednja...?

Posted

Sad mi je jasnije. Izvini molim te

Posted (edited)

Nemoj se lupati u glavu. Kada su ubili Merha u Francuskoj prije tri godine, skupilo se nekoliko mladih u nekom parku u Tuluzu da mu odaju pocast. Vjerujem da je broj onih koji ove podrzavaju iznenadjujuce velik.

to je slicna ekipa  

1128130_630_6300_0_92_4480_2800_2.jpg

ali na srecu dosla su braca pa ispravili gresku jer nije po islamskim pravilima da se ostavlja cvece i svece

http://nyhederne.tv2.dk/samfund/2015-02-16-unge-fjerner-blomster-fra-drabssted

kopenhagen veceras

http://www.dr.dk/Nyheder/Billedserier/2015/02/16185608.htm

Edited by Krampa
Posted

a sta si mu rekao za arape?

Posted

I sta kazu - kad ce pukne juro krone peg? оће да буде весело?

Posted

Zgodno je kad pojedinci koji su onak' bas zdravo popizdili na onaj fuzbalski dron, urlali "provokacija" i urlali "terorizam" - a sada im jako smeta simbolicka svest dobrog komada belosvetkih muslimana...? Medjutim, ima tu jos jedna stvarcica koja me zulja & kopka - kapiram ja kad se sampite bacaju u lica mocnika, i imam razumevanja za svaku (nenasilnu) pizdariju koju kakva ugrozena manjina organizuje u cilju skretanja paznje na sopstveni problem/ agendu, i pogotovo imam prirodnu sklonost ka zajebanciji, po mogucstvu ostroj... Al' nesto mi je ipak malo trulo kad vecina krene da zajebava manjinu? Mislim, kao vicevi o pederima ili boze-me-sakloni: mitinzi podrske. U cemu je dakle poenta branjenja Francuske od Muhameda? Kome je potrebno, a kome je smesno - da se prorok crta u liku psa? To uostalom nije ni smesno, niti oslobadjajuce na bilo koji, pa makar i najpankerskije shvacen nacin: to je samo uvreda, vrlo precizna i adresirana na sasvim jasnu grupu ljudi. Koji u tom drustvu vec predstavljaju krajnje marginalce na koje se upire prstom i od kojih vecina ima potrebu da se "zastiti".

Ne postoji nista sto moze da opravda ubistva i fanatizam, ali mi je takodje poprilicno tesko da uvidim u cemu je, tacno, ta velika vrednost "slobode govora", kada je taj govor pre svega posvecen povlacenju crte izmedju Nas i Njih. Vecina se smeje manjini? Izvinite, kada se poslednji put bilo sta dobro izrodilo iz toga?

Posted

A ako se ne izrađa ništa dobro onda ima biti ukinuto. :thumbsup:

Dobrodošao na forum. 

• Create New...