Jump to content

Šarli Ebdo

Featured Replies

Istina. Ponekad se tretira kao 'friendly fire', dobijesh "ukor pred iskljucenje" i vozi Misko....

Primeti da se gore nije radilo o "svojim" ljudima.

Namenski je bio najiskreniji, sve ostalo je teška hipokrizija

Istina. Ponekad se tretira kao 'friendly fire', dobijesh "ukor pred iskljucenje" i vozi Misko....

Primeti da se gore nije radilo o "svojim" ljudima.

Nije, u Milanovicevom slucaju. A u slucaju ovih drugih...pa mnogi su se nacisti izvukli, a koji su itekako bili odgovorni za stosta. Kao apsolut, ta izjava ne vredi. 

Kao apsolut nikad nista ne vredi - jedino sto je izvesno to je da su i jedni i drugi dva metra ispod zemlje a mi mozemo ovako jos 2-3 dana da raspravljamo™.

to je doduse tacno, te stoga ovog puta definitivno over & out

Osim toga, moras bas da pustish masti na volju (sto, istina, vec jesmo uradili) pa da ti ovi iz Televizije budu vojnici™. 

Ne generalno (kao sto je bio Milanovic) nego od jedne do druge osobe - sve sitna boranije™ koja cak nije imala jaja ni da pobegne da ne bi valjda izgubila posao... 

Mislim da je Čomski napravio medveđu uslugu svima nama sa tom paralelom između CH i RTS-a, ali nezavisno od toga mogu da kažem da sam zgrožen ovim što sam danas pročitao na topicu u vezi bombardovanja RTS-a i pogibije tih nesrećnih ljudi. Napraviše pojedinci od njih legitimne mete, neverovatno

Edited by slow

Čomski je generalno jedan rezimski™ buntovnik bez razloga al' sad 'ajde - kad nas je vec uzeo u usta...

Mislim da je Čomski napravio medveđu uslugu svima nama sa tom paralelom između CH i RTS-a, ali nezavisno od toga mogu da kažem da sam zgrožen ovim što sam danas pročitao na topicu u vezi bombardovanja RTS-a i pogibije tih nesrećnih ljudi. Napraviše pojedinci od njih legitimne mete, neverovatno

zgrožen čime?

da znaš da će ti zgrada televizije biti gađana, tri dana unapred, i da ipak odlučiš da unutra držiš pedesetak ljudi?

i da si pri tom u ratu sa najjačom vojnom armadom ikad?

a, kad si već došao u priliku da te krvoločno napadnu, onda koristiš žive mete, gde god možeš. Skupovi na Trgu, susreti na mostovima, vašar u Varvarinu, radnici u RTS-u... pa gde već zabodu. Jel to?

Edited by Topola

OK je ici linijom da je televizija legitimna meta ali onda je Milanovic nevin.

Ako je kriv on krivi su i staresine svih iz vojske poginulih tokom bombardovanja.

Legitimne mete a nisu ih sklonili na sigurno+ su znali da ce biti gadjani.

Nidje veze

Ti FM1798462352 nemoj da gubiš vreme ovde, čeka te toliko komentara na sajtu Večernjih Novosti koje treba na ovu temu + Čomski da napišeš...

Mislim da je Čomski napravio medveđu uslugu svima nama sa tom paralelom između CH i RTS-a

+1.

Suština, otud i tolika nelagoda na temi kad se o tome govori. Taman smo to potisnuli u kolektivnom sećanju a sad opet kosturi iz ormana ispadaju.

+1.

Suština, otud i tolika nelagoda na temi kad se o tome govori. Taman smo to potisnuli u kolektivnom sećanju a sad opet kosturi iz ormana ispadaju.

Nije nelagoda, Milanovic je osudjen (vazeca presuda, odlezao?), Milosevic je mrtav (umro tokom procesa) a NATO generali nisu predati nekom za njih nadleznom™ sudu - znaci - nema 'leba od presude...

što da im sude, imaš i ovde svedoke da su imali pravo da pobiju koga god su našli tamo