Kampokei Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Evo nekih novih. Ova u sredini mi je dobra ("pa gde je 70 devica?" - "sa ekipom iz Charlija"), kao i ova levo. Ne uspevam da dokucim desnu, ne vidi se dovoljno.
braca Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Jutros izasao novi broj. Pre ovoga su se mucili da prezive sa tirazom oko 30.000. Danasnji broj stampan u 5 miliona primeraka i vec je rasprodat.
braca Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Nagledali smo se svega od ovih likvidacija po pitanju njihovih karikatura od sprdnje s prorokom, Srbima do njihovih lokalnih elita. Samo nisam video karikature uperene spram americkog intervencionizma, imenice u islamskom svetu...ima li ih ili nema? Mozda to zuljalo neke medju uvredjenim muslimanima.Pitam posto ne znam. CH je ultra-levicarski list, naravno da ima i kritike i karikatura na racun Amerike. Svasta.
vathra Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Kad vec pricamo o Sarliju moram da kazem da je meni ono sto sam od njihovih karikatura video prilican krs. Ili ja ne kapiram taj humor. И код првог скандала са данском карикатуром је било постављено питање о квалитету карикатуре. Осим што је била провокативна, многима није била ни смешна. Ни мени се не свиђају ове карикатуре, не разумем их. Више ми личи да кад већ немају хумор, пробају да се извуку на провокативност.
Indy Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Postoji ipak neka razlika izmedju satire i humora.
borris_ Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Jutros izasao novi broj. Pre ovoga su se mucili da prezive sa tirazom oko 30.000. Danasnji broj stampan u 5 miliona primeraka i vec je rasprodat. Jesi li uspio kupiti jutros?
braca Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Jesi li uspio kupiti jutros? Nisam, al sam ulovio poslednji primerak Patka
yolo Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Nego, kad je ovo aktuelna tema, pohvaljujem nemacki pristup i spram Pegide i spram zlocina u Parizu. “Islam belongs to Germany” je hrabra recenica. stvarno? daj link. to verovatno zato sto u drezdenu muslimana videli nisu.
steins Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 И код првог скандала са данском карикатуром је било постављено питање о квалитету карикатуре. Осим што је била провокативна, многима није била ни смешна. Ни мени се не свиђају ове карикатуре, не разумем их. Више ми личи да кад већ немају хумор, пробају да се извуку на провокативност. Plus jean
Hella Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 (edited) taj lik je truther i budalina na još 100 načina https://www.youtube.com/watch?v=OVIbJzR1I2c srećom ima pametnijih ljudi da ga šutnu nazad u kućicu kad previše zapeni http://www.businessinsider.com.au/russell-brand-ruined-rbs-workers-lunch-2014-12 Edited January 14, 2015 by Hella
Recommended Posts