Paul Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Mislim da su karikature, kakve god bile, neposredan (i vrlo pogodan) povod a ne uzrok terorističkog čina, da njih nije bilo našlo bi se nešto drugo (a nije da nema sadržaja koji bi se mogli iskoristiti), na drugom mestu, u drugo vreme i sa drugim žrtvama. Imam utisak da je osnovni cilj fanatika produbljivanje jaza između muslimana i nemuslimana i radikalizacija na obe strane. stvar je jednostavna, motiv je rusenje establismenta zarad uspostavljanja novog svjetskog poredka :D
Notorious Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 (edited) deder objasni razliku između ovih termina Reci da se šališ. stvar je jednostavna, motiv je rusenje establismenta zarad uspostavljanja novog svjetskog poredka :D na čijem će čelu biti reptili Edited January 11, 2015 by Notorious
boshoku Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 jbt, moram li da crtam - objasni svima pošto je kontekstualna distinkcija, čini mi se, veoma važna
steins Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 I Zabraniti sprdanje sa Snezanom i sedam patuljaka? Khm, ne možeš da kažeš patuljci - to je uvredljivo! Pravilan termin je mali ljudi!!! Povredio si osećanja malih ljudi.
duda Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 (edited) baš mi čudno da notorius nije skapirala ali dobro, malo nas je potcenila, nije to neki veliki greh, bilo je ovde raznih lupetanja ovih dana ed. vezala se na boškov post, stajns uleteo Edited January 11, 2015 by dùda
Prospero Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Mislim da su karikature, kakve god bile, neposredan (i vrlo pogodan) povod a ne uzrok terorističkog čina, da njih nije bilo našlo bi se nešto drugo (a nije da nema sadržaja koji bi se mogli iskoristiti), na drugom mestu, u drugo vreme i sa drugim žrtvama. Imam utisak da je osnovni cilj fanatika produbljivanje jaza između muslimana i nemuslimana i radikalizacija na obe strane. Pa naravno da je cilj to a ne nekakvo peglanje razlika.
Muwan Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 on i njegove evropske kolege su stvorile tu bagru kako bi svrgnuli asada i ostale bliskoistocne diktatore. neke njegove evropske kolege sus se odrekle njih ali sultan nije jer su im to ideoloska braca, plus sto mu odgovara da ih koristi protiv kurda po tvojim postovima ako ne gresim razumeo sam da zivis u turskoj. ako je tako onda mi nije jasno kako jos nisi svatio o kakvom se opasnom ludaku radi Shvatio sam ja odlično o kome se radi ali tvoja tvrdnja da je on stvorio ISIS i da je kriv za ovo u Francuskoj, kako bih rekao, nije materijalno utemeljena.
Notorious Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 jbt, moram li da crtam - objasni svima pošto je kontekstualna distinkcija, čini mi se, veoma važna Nisam želela da impliciram da otkrivam neku veliku istinu, samo sam iznela svoj utisak, ma koliko on inače svima bio očit. baš mi čudno da notorius nije skapirala ali dobro, malo nas je potcenila, nije to neki veliki greh, bilo je ovde raznih lupetanja ovih dana ed. vezala se na boškov post, stajns uleteo Stvarno nisam skapirala,
yolo Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 (edited) Za Uinija, koliko desetina miliona razloga za saudijski ogranak Al Qaidu da dejstvuje u Francuskoj... recimo žene jedu viljuškama i izazivaju seksualni haos. Francuska, zemlja viljušaka i seksualnog haosa: http://dailycurrant.com/2014/07/30/saudi-arabia-seriously-considering-allowing-women-to-use-forks/ "There is something very unclean about a woman putting four long hard things in her mouth at once," explains a leading Islamic cleric close to government policymakers. "When a man sees a woman putting metal with such shapes into her sacred orifice, he cannot help but think the most unnatural thoughts. This measure exists to prevent sexual chaos between men and women." Edited January 11, 2015 by yolo
Weenie Pooh Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 A jebiga, kad ništa neće The Onion ili njuz.net da kažu, dobar je i Daily Currant BTW podjebavanje Saudijske Arabije je vrlo ne-OK imajući u vidu savezništva i strateška partnerstva. Neodgovorno od njih -_-
boshoku Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 BTW podjebavanje Saudijske Arabije je vrlo ne-OK imajući u vidu savezništva i strateška partnerstva. Neodgovorno od njih -_- kakvo je tvoje mišljenje o izraelu? ja ih mrzim
Budja Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 povorka je nevidjen cirkus Povorka Je Suis Charlie se, takav je moj utisak, moze porediti sa odbranom mostova i targetom. Suvi inat kao izraz nemoci. Ja bih vise voleo tihovanje sa cvecem i svecama koji bi izrazavo tugu za besmislenim ubistvima.
Tsai Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Ove krembile sa cnn-a sto prenose gadjati pokvarenim jajima.
Recommended Posts