keitel Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 ja se samo nadam da nadal izdrzi jos nekoliko godina taman da prestigne rodjera po broju gs-a. Neće ga prestići. Nadal, ako želi da igra duže od tih par sezona, mora da se fokusira na šljaku, a to neće biti dovoljno. Toni Nadal nedavno uopšte nije bio optimističan kada je u pitanju Rafin rok trajanja. Ja sam to pričao ovde ima nekoliko godina, uopšte ne bi bilo nezamislivo da se Nadal povuče prije Federera.
gone fishing Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 ma da , otpisivali smo rafaolda još 2009, pa onda nakon nove povrede 2012 i tako redom pa se on uvek vraćao i osvajao ono što se računa - gs -ove - on ima još 2 duga meseca da uđe u formu za 1 nedelju juna i odlučujuće mečeve na rg - u
Max Morlock Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Jelena u Charlestonu po ugledu na Novaka... smečuje
Max Morlock Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Dupla na meč loptu... ...i tako je prodala 2. set.
Max Morlock Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 (edited) Ja je volim, nema veze [emoji14] Sad je evidentno ispizdela na sebe i daje joj "Endi Mari 3. set" tretman :D Edit: 6:1 na kraju... :D Edited April 7, 2015 by Max Morlock
duda Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 koja budala ova jelena nju prosto zabole , ona se super zabavlja 100% lujka
Timmy Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Lujka indid. Na momente skroz flipne i krene da prica i da se svadja
Max Morlock Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 koja budala ova jelena nju prosto zabole , ona se super zabavlja 100% lujka Zato je volim... jeste da s vremena na vreme pogubim živce zbog nje, ali volim da je gledam, mnogo je živopisnija od Ane "Barbie" Ivanović
Timmy Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 (edited) Janko odmah u svom stilu. Dug mec, tri seta, u poslednjem setu TB i on se igra na razliku :) . edit: spasio 2 mec lopte i osvojio prvu. Bravo Janko! Edited April 7, 2015 by Timmy
Zli Gli Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Castio ga Klezar, koji je inace sasvim pristojan na sljaci i bio je dobar test za prvi mec nakon pauze. Dobro je sto je dobio Janko, pa makar i ovako srecno.
Čutura Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 vidi se da je zardjo, servis katastrofa al borio se, dobar je jankela bio i jedan uspesan jankend
Recommended Posts