April 7, 201510 yr ja se samo nadam da nadal izdrzi jos nekoliko godina taman da prestigne rodjera po broju gs-a. Neće ga prestići. Nadal, ako želi da igra duže od tih par sezona, mora da se fokusira na šljaku, a to neće biti dovoljno. Toni Nadal nedavno uopšte nije bio optimističan kada je u pitanju Rafin rok trajanja. Ja sam to pričao ovde ima nekoliko godina, uopšte ne bi bilo nezamislivo da se Nadal povuče prije Federera.
April 7, 201510 yr ma da , otpisivali smo rafaolda još 2009, pa onda nakon nove povrede 2012 i tako redom pa se on uvek vraćao i osvajao ono što se računa - gs -ove - on ima još 2 duga meseca da uđe u formu za 1 nedelju juna i odlučujuće mečeve na rg - u
April 7, 201510 yr Ja je volim, nema veze [emoji14] Sad je evidentno ispizdela na sebe i daje joj "Endi Mari 3. set" tretman :D Edit: 6:1 na kraju... :D Edited April 7, 201510 yr by Max Morlock
April 7, 201510 yr koja budala ova jelena nju prosto zabole , ona se super zabavlja 100% lujka Zato je volim... jeste da s vremena na vreme pogubim živce zbog nje, ali volim da je gledam, mnogo je živopisnija od Ane "Barbie" Ivanović
April 7, 201510 yr Janko odmah u svom stilu. Dug mec, tri seta, u poslednjem setu TB i on se igra na razliku :) . edit: spasio 2 mec lopte i osvojio prvu. Bravo Janko! Edited April 7, 201510 yr by Timmy
April 7, 201510 yr Castio ga Klezar, koji je inace sasvim pristojan na sljaci i bio je dobar test za prvi mec nakon pauze. Dobro je sto je dobio Janko, pa makar i ovako srecno.
April 7, 201510 yr vidi se da je zardjo, servis katastrofa al borio se, dobar je jankela bio i jedan uspesan jankend