Tsai Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Čemu ovoliki hejt prema Nadalu? Čovek je drugi najbolji teniser u istoriji
Tsai Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 vrlo nadal je preslatko detence u telu robota. dart vejder koji ima i dalje dobroga u sebi, uprkos ujka toniju
Max Morlock Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 "Ja sam tragični pubertetlija zarobljen u telu odraslog čoveka..." 31" ;) https://www.youtube.com/watch?v=IGgPctLILDg&t=0m31s
Timmy Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Danas u Hjustonu Lajovic (protiv Chardija) i Janko (sa nekim Clezarom). Janko je dobio WC, ali nema zagarantovan ranking, pa nije nosioc i vec u drugom kolu igra protiv Giralda, a u sledecem protiv Andersona. Evo clanka o Janku na b92 http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2015&mm=04&dd=07&nav_id=977810
iDemo Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 i uprkos tome ima 14 gs titula, milion mastersa i bolji h2h sa svakim igracem iz top10. :) ja sam lepo rek'o - sve sto ne uzme Djokovic nek' uzme Nadal. Pun mi je kufer vishe statistike i Lignjomanekena...
Mil@n Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Nadal je retka carčina, pravi sportista do srži, fer play igrač i ne znam šta bih mu mogao zameriti sve i da želim. Kada se pojavio, iritirao me malo teatralnošću i skakanjem po terenu, ali sve je to posle prešlo u čisto divljenje.
harper lee Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Meni je Rafojlo drugi najomiljeniji igrac na turu. Ne mogu da objasnim zasto, prosto mi je simpatican.
darkonet Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 ahahahah dobra slika, to ono kad je tuzakao novaka da je dotakao mrezu ili sta je vec bilo, ne mogu da se setim :D koji je to turnir bio? I meni je Nadal drazi od Fedexa, iskreno se nadam da ce mu poci za rukom da osvoji bar jos neki GS
keitel Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Mislim da bi Federer u nekom imaginarnom duelu sa Nadalom imao više navijača u Španiji, nego u Srbiji. To nije ništa više nego sukob estetskog i fajterskog, a ljudi su ovde nekako uvijek bili naklonjeniji fajterima.
Musky Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Za Nadala sve to stoji...generalno je kul, ali i bez osvrtanja na tačan broj titula ili nedelja na tronu, ipak je samo Federer uvek igrao tenis za udžbenike. Koliko god da ne volim njegovo ophođenje van terena, uživam u svakom njegovom meču, bez obzira ko je sa druge strane.
189- Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 ja se samo nadam da nadal izdrzi jos nekoliko godina taman da prestigne rodjera po broju gs-a.
Recommended Posts