Timmy Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 uvek mi je bilo gadno sto ova deca okolo moraju da se bakcu sa znojavim peskirima igraca. :( To je praksa tek poslednjih godina. Nekad su teniseri mahom imali znojnice oko ruke i cela. Danas su gospoda kome drugi donose peskire.
Arkadija Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 Dobro, to sunce je poznat problem u Majamiju, pa mi nije jasno što se ne igra u nekom kasnijem popodnevnom terminu?
keitel Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 Dobro, to sunce je poznat problem u Majamiju, pa mi nije jasno što se ne igra u nekom kasnijem popodnevnom terminu? Ma to je nervoza, niša više. Bar je Marej sve mečeve na turniru igrao u ovom terminu i nikada nije imao problema.
Arkadija Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 Zbog gledanosti u Evropi i USA. Mislim da bi bilo gledano i da se npr. igralo sa početkom po našem u 22 časa.
Musky Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 Marej preteruje u tom buvanju lopte u razmenama...utanjao mu glas na servisu od naprezanja. Brinem za njegovu staminu.
Arkadija Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 Iskreno, nisam očekivala da Đoković dobije prvi set.
1n54jd3r Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 sjajno...dobiti set za koji ostaje utisak da je protivnik kvalitetnije igrao...
Recommended Posts