keitel Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Meceve Iznera i Raonica treba pustati ljudima koji se zalazu za brze podloge. Ne mogu da se složim sa ovim. Isnerova najslabija podloga je trava, a Raonića izvlači slajs koji je unaprijedio, inače, i on je bolji na ovakvoj podlozi.
Tsai Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Nadal pao na 5.mesto. Ako ovako nastavi tesko da moze da se popne jer brani dosta do Rg Dakle, moguce je i cetvrtfinale
Musky Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 (edited) moguća je i kombinacija od četvrtfinala na RG - Nadal, Marej i Fed. a može i neki lakši redosled. Edited April 1, 2015 by Musky
Zli Gli Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 A mogao bi Marej i da ispadne od malise, po igri u prvom setu bi bilo sasvim zasluzeno. Nadajmo se da malisa moze i u nastavku ovako.
Cash Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Trenutno 3.20 kvota na Dominica. Nego bravo za Carlu jutros odigrao sam na nju, imao sam veru da moze do pobede i kad je sa nulom izgubila prvi set. Svaka joj cast devojka je bas konstantna ove godine.
keitel Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Dobar je Timara, evo vratio brejk, klasa se poznaje. Pitam se samo gdje je bio i šta je radio u poslednjih šest mjeseci. Ove godine je gubio od takvih asova kao što su Dakvort, Bedene ili Štruf, neprihvatljivo.
Cash Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 Karla-Petkovic,Petkovicka se trudi solidna je ali Karla je jednostvano klasa za sebe u ovom mecu.
duda Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 Mnogo više sam očekivala od brata keia., ali bije izner za sve pare. Podloga mu odgovara skroz.
Max Morlock Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 (edited) Kako usra nišikori Edited April 2, 2015 by Max Morlock
Čutura Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 on kad bi mogao stalno ovako da igra ne bi bio tu gde je
189- Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 Mnogo više sam očekivala od brata keia., ali bije izner za sve pare. Podloga mu odgovara skroz. BKN ;D
harper lee Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 (edited) Izner je bas naredjao skalpove na ovom turniru, bice zajebancije u polufinalu. Edited April 2, 2015 by harper
Timmy Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 Evo ga i u polufinalu dubla sa Kverijem, pocinje mec sa Brajanima.
Recommended Posts