Musky Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Ali šanse nema ukrajinac da ovaj tempo i ludorije nastavi i u trećem... Nije to normalno.
Musky Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 pa i onaj terapeut duše nema. namoto mu stopala ko baba srakiju i vunene čarape kad imaš temperaturu. nabiće mu celu torbu sa reketima nakon meča...garanc.
duda Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 paa ništa strašno, izduvo dolgo očekivano ni ono što je igro u dva seta nije bilo normalno
Musky Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 vidi, tako ja sipo svojevremeno bezolovni bez ulja u tomos automatik...da viš kako piči. pa posle celo leto sbiciklo na pecanje.
Musky Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Ukrajinac sipo 98 oktana, pregrejao se i dok mu sanirali žuljeve, od naglog hlađenja krenuli grčevi.
reg Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Meceve Iznera i Raonica treba pustati ljudima koji se zalazu za brze podloge.
Arkadija Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Odgledala sam snimak Đoković-Dolgopolov. Novak je ovo dobio samo zato što uvek može da odigra jedan set duže nego njegov protivnik. Nije bitno da li je to 3., 4. ili 5. set, on uvek može da odigra jedan više od svakoga, i da tako dotuče protivnika.
harper lee Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Odgledala sam snimak Đoković-Dolgopolov. Novak je ovo dobio samo zato što uvek može da odigra jedan set duže nego njegov protivnik. Nije bitno da li je to 3., 4. ili 5. set, on uvek može da odigra jedan više od svakoga, i da tako dotuče protivnika. Samo toliko.
Recommended Posts