March 31, 201510 yr Ali šanse nema ukrajinac da ovaj tempo i ludorije nastavi i u trećem... Nije to normalno.
March 31, 201510 yr pa i onaj terapeut duše nema. namoto mu stopala ko baba srakiju i vunene čarape kad imaš temperaturu. nabiće mu celu torbu sa reketima nakon meča...garanc.
March 31, 201510 yr paa ništa strašno, izduvo dolgo očekivano ni ono što je igro u dva seta nije bilo normalno
March 31, 201510 yr vidi, tako ja sipo svojevremeno bezolovni bez ulja u tomos automatik...da viš kako piči. pa posle celo leto sbiciklo na pecanje.
March 31, 201510 yr Ukrajinac sipo 98 oktana, pregrejao se i dok mu sanirali žuljeve, od naglog hlađenja krenuli grčevi.
April 1, 201510 yr Odgledala sam snimak Đoković-Dolgopolov. Novak je ovo dobio samo zato što uvek može da odigra jedan set duže nego njegov protivnik. Nije bitno da li je to 3., 4. ili 5. set, on uvek može da odigra jedan više od svakoga, i da tako dotuče protivnika.
April 1, 201510 yr Odgledala sam snimak Đoković-Dolgopolov. Novak je ovo dobio samo zato što uvek može da odigra jedan set duže nego njegov protivnik. Nije bitno da li je to 3., 4. ili 5. set, on uvek može da odigra jedan više od svakoga, i da tako dotuče protivnika. Samo toliko.