March 31, 201510 yr Za bekhend slajs dijagonale koje padaju blizu osnovne, Novak mora da sačeka do dostignu gornju tačku odskoka da bi izgubile ovaj šašavi spin. Prosto zalelujaju u vazduhu. Spindoctor Dolgopolov.
March 31, 201510 yr pa dobro, ako nista drugo, sto kaze duda, bilo bi kul da japanac uzme prvi masters u karijeri
March 31, 201510 yr a ono. kontam da je novak vec mislima na sljaci. nema lignjoslava, nema nadala, nema prevelike motivacije, ima ogromnu prednost u trci itd
March 31, 201510 yr Dečko je spržio energije za 5-6 setova ...presisaće. meni se cini da je vec riknuo
March 31, 201510 yr ovaj odnos u vinerima je blamantan zato kažem da je greh da dolgopolov ovo izgubi
March 31, 201510 yr novak dozvoljava da ga ovaj rešeta a i user je na delu pogađa nemoguće ponekad ipak, to ne opravdava novaka za glumljenje mareja iz najgorih dana
March 31, 201510 yr Pored lošeg kretanja, slabog procenta prvog servisa i pasivne taktike, ne sećam se u zadnje dve godine da je Noletu bilo ovoliko teško da čita udarce protivnika. Našeto ga se Legolas u prvom ko na daljinski.
March 31, 201510 yr ovaj odnos u vinerima je blamantan zato kažem da je greh da dolgopolov ovo izgubi tenis je jedan od retkih sportova u kojem gotovo uvek pobedjuje bolji. dolhopolov je sam kriv ako usere ovo. moje misljenje, mozda fulam totalno