Jump to content

Tenis 2015

Featured Replies

ma fokus je kod njega problem u poslednje vreme

A jebi ga i meni bi bio. Gledam onaj prvi set, bukvalno je izgledalo da Novak moze da uzme poen kad god hoce, kako god hoce.

A jebi ga i meni bi bio. Gledam onaj prvi set, bukvalno je izgledalo da Novak moze da uzme poen kad god hoce, kako god hoce.

Nije baš Darsis igrao drugi set kao prvi, milion slajs BH-a i svi jako precizni, nije džabe otresao Nadala onomad. :)

Isner lagano Dimitrova. A Novak sa Dolgopolovim, otvorio mu se lepo zreb. Do 1/4 finala nema igraca iz prvih 60. A onda Ferer :)

Edited by Timmy

Naravno da je Darsis drugi odigrao bolje. Kod tih slabijih a ipak solidnih igraca skoro pa postoji sablon - prvo se ukenjaju pred jacima i raspadnu najstrasnije a onda opuste ruku kad je sve vec prakticno reseno i pokazu dosta iz svog repertoara. Sasvim korektan drugi set, on se oslobodio, Novak malo bio opusten i eto kuvanja koje mu je verovatno i dobro doslo.

Edited by Zli Gli

,,...krompir se inače na engleskom kaže bejgl... :isuse:,,

Višković o Noletovih 6-0 i ,,Golden bagle award,,.

Edited by Musky

rofl

Dolgopolovu pod hitnos treba ozbiljan psiholog, još jedan trener i psihijatar sa velikim iskustvom.

Protiv ovakvog igrača ne vidim poentu korigovanja taktike tokom meča. Lud je sve u šesnajs i jako zabavan za gledanje.

Zaslužio je svakim segmentom ovaj set.

stize na 6:6

jel ovo aca stankovic trenira dolgopolova ?

pa naravno...

ne mož ovog vilenjaka da trenira bilo ko.

kako loše odigran tb

mora agresivnije novak, ne može dobiti ovaj meč pimplanjem

al' ne bi mi bilo žao ni da izgubi ovde

ne može ni on svaki turnir da dobije 

Jbte šta je sa Novakom. :o

Ovo nisu normalni slajsevi...posebno bekend dijagonala...

...još kada je kadar u liniji kretanja ta loptica ima neverovatnu putanju a ne gubi na brzini.

Ne znam koliko dugo može ovako da ih kalemi i još da se postavi na vreme za udarac.

napaljen dolgo danas, a novak pomalo usporen

ja ga svakako ne bih ovde volela da vidim da gubi od nišikorija

tako da ...

ja se baš tom duelu ponadao...