harper lee Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 ma fokus je kod njega problem u poslednje vreme A jebi ga i meni bi bio. Gledam onaj prvi set, bukvalno je izgledalo da Novak moze da uzme poen kad god hoce, kako god hoce.
Time Crisis Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 A jebi ga i meni bi bio. Gledam onaj prvi set, bukvalno je izgledalo da Novak moze da uzme poen kad god hoce, kako god hoce. Nije baš Darsis igrao drugi set kao prvi, milion slajs BH-a i svi jako precizni, nije džabe otresao Nadala onomad. :)
Timmy Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 (edited) Isner lagano Dimitrova. A Novak sa Dolgopolovim, otvorio mu se lepo zreb. Do 1/4 finala nema igraca iz prvih 60. A onda Ferer :) Edited March 31, 2015 by Timmy
Zli Gli Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 (edited) Naravno da je Darsis drugi odigrao bolje. Kod tih slabijih a ipak solidnih igraca skoro pa postoji sablon - prvo se ukenjaju pred jacima i raspadnu najstrasnije a onda opuste ruku kad je sve vec prakticno reseno i pokazu dosta iz svog repertoara. Sasvim korektan drugi set, on se oslobodio, Novak malo bio opusten i eto kuvanja koje mu je verovatno i dobro doslo. Edited March 31, 2015 by Zli Gli
Musky Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 (edited) ,,...krompir se inače na engleskom kaže bejgl... ,, Višković o Noletovih 6-0 i ,,Golden bagle award,,. Edited March 31, 2015 by Musky
Musky Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Dolgopolovu pod hitnos treba ozbiljan psiholog, još jedan trener i psihijatar sa velikim iskustvom. Protiv ovakvog igrača ne vidim poentu korigovanja taktike tokom meča. Lud je sve u šesnajs i jako zabavan za gledanje. Zaslužio je svakim segmentom ovaj set.
Musky Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 pa naravno... ne mož ovog vilenjaka da trenira bilo ko.
duda Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 kako loše odigran tb mora agresivnije novak, ne može dobiti ovaj meč pimplanjem al' ne bi mi bilo žao ni da izgubi ovde ne može ni on svaki turnir da dobije
Musky Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Ovo nisu normalni slajsevi...posebno bekend dijagonala... ...još kada je kadar u liniji kretanja ta loptica ima neverovatnu putanju a ne gubi na brzini. Ne znam koliko dugo može ovako da ih kalemi i još da se postavi na vreme za udarac.
duda Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 napaljen dolgo danas, a novak pomalo usporen ja ga svakako ne bih ovde volela da vidim da gubi od nišikorija tako da ...
Recommended Posts