March 28, 201510 yr Meni je uvijek izgledalo da ozbiljno ima te momente ludila. Skroz mogu da zamislim da će ona igrati tenis i za desetak godina, toliko je napaljena.
March 28, 201510 yr kako se ono na kraju zavrsilo kad je bila skroz osamucena na terenu u dublu sa venus?
March 28, 201510 yr Ne folira Serena, ona ima problem da se motivise. Pricala je otvoreno o tome. A itekako se i vidi kad igra preko urca.
March 28, 201510 yr Za mene ce zauvek ostati folirantkinja po tom pitanju, a primetio sam da je ona mala Sloun Stivens "kopira" tj. ponasa se apsolutno isto kao ona, preslikano. Mada, to je sve nebitno jer Dolgopolov i Robredo igraju do jaja dobar mec, mnogo dobrih poena bilo do sad a bice verovatno jos. za obojicu
March 28, 201510 yr Dolgopolov je debelo zaostao na 65. mjestu u odnosu na realan kvalitet. Još brani četvrtfinale tako da će da padne i niže..očekujem da će kad krene šljaka da pokida par turnira i da se vrati bar u 30.
March 29, 201510 yr Možda bi trebalo da prestane da igra 2. setove, pa posle prvog odmah da igra treći ;) Sent from my ZP990+ using Tapatalk
March 29, 201510 yr Cuo je tokom meca za skandal sa njegovim restoranom u Novom Sadu pa se toliko smorio da mu je trebalo vremena da se dozove svesti.
March 29, 201510 yr Beker mu je pantomimom tokom meča dočarao situaciju: ,,provalili te za plate u NS...stop pravi se dobrano blesav na konferenciji za novinare...stop ...zategni pertle....odjava,,
March 29, 201510 yr Neka Harpere, vidis da se odmah kace.. Bolje tu pricu zadrzati tamo gde je i krenula.
March 29, 201510 yr Neka Harpere, vidis da se odmah kace.. Bolje tu pricu zadrzati tamo gde je i krenula. Koliko me je sinoc iznervirao malo je falilo da i ja odem na taj topik da se malo druzim sa Moralnim Gromadama.
March 29, 201510 yr Uh, Pennetta - Azarenka... 2 moje omiljene... [emoji7] Lepo mi za gledati, bedak što jedna mora da izgubi [emoji15] Sent from my ZP990+ using Tapatalk
March 29, 201510 yr Uh, Pennetta - Azarenka... 2 moje omiljene... [emoji7] Lepo mi za gledati, bedak što jedna mora da izgubi [emoji15] Sent from my ZP990+ using Tapatalk Odličan meč, za WTA standarde edit: urekoh Flaviu, žestok promašaj <_< Edited March 29, 201510 yr by Garnirung