keitel Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 to izvijanje mu je najbolji deo ;) Jesi ga gledao, ili pričaš iz glave? Dečko nema dobru tehniku. Stalno je bacao loptu unazad i pokušavao da odservira kik. Možda je dio taktike, ali ne sviđa mi se, jer ima konstituciju da bude odličan server. I kad pomenu sve ovo, Berdih je upravo primjer kako čovjek od dva metra ne treba da servira. Previsok izbačaj, statičan u kukovima, sve radi ramenom..postoji neko pravilo da je najbolje udarati lopticu kad je blizu svog maksimuma, a to gomila igrača ne poštuje, čak ni na vrhunskom nivou. (Ko je rekao Šarapova?) Ja bih takođe pomenuo Serenu Vilijams kao primjer savršenog servisa.
harper lee Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 http://tafsatpforum.lefora.com/sreply/1523/Novak-Djokovic#.VRJyHfnF9Yx Ko sumnja u Novakovu istinsku dominaciju u svetskom tenisu u poslednje cetiri godine uvek nadje Novakovog fana da mu razveje sumnju brojkama.
Timmy Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Povredio se pre par dana, ali je juče trenirao. Jel to neka nova vest?
Timmy Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Minut nam je trebalo da odreagujemo, najgori smo :d
harper lee Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 @harper well, when you put it like that.. :D Bas mi je drago da je neko izvukao ove brojke jer sam se osetio jako usamljenim u stavu da Novak ozbiljno dominira svetskim tenisom u poslednje cetiri godine. Ovo su jako, jako retke situacije da maltene u svim bitnim parametrima jedan igrac ima ozbiljnu marginu u odnosu na konkurenciju, u ovoliko dugom periodu.
Timmy Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 (edited) Ne mlati, ako si imao raspravu sa par ljudi ne znaci da vecina nije svesna te dominacije. Sad cu da pogledam tu statustiku, al pretpostavljam da me nece nesto iznenaditi. edit: ipak su me iznenadila dva podatka. Broj i procenat odigranih Novakovih meceva protiv prvih 10 - ladno vise od trecine meceva sa njima. I Marejevo drugo mesto na GS listi u pobedama. A kad razmislim to i nije cudno, najmanje je imao kikseva i najcesce je stizao do zavrsnice GS, naravnu u odnosu na Nadala i Federera. Edited March 26, 2015 by Timmy
duda Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 ja sam tu statistiku videla ima bar pola godine, samo ne mogu da se setim gde možda je čak neko ovde kačio
harper lee Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 ja sam tu statistiku videla ima bar pola godine, samo ne mogu da se setim gde možda je čak neko ovde kačio Statistika zavrsava sa 30. martom ove godine tako da je sigurno nisi videla pre pola godine. Mozda neku neapdejtovanu verziju.
Timmy Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Delpo izgubio prvi set protiv Pospisila. Treba da se SK2 ukljuci u prenos, zanimljiv mec.
keitel Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Finiš drugog seta, a Delpo ima ukupno 3 vinera. Ne znam zašto mu treba sve ovo..
Recommended Posts