Timmy Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 (edited) Imao je velikih zdravstvenih problema, pokušava mesecima da se vrati. Filip prošao kvalifikacije i igra u glavnom žrebu. Edited March 24, 2015 by Timmy
theanswer Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Jedvaa. Sve pare protiv njega u prvom kolu. Brejkova ko u ženskom tenisu. Ovaj 444. na svetu.
Timmy Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Ozmov tekst o Janku http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2015&mm=03&dd=24&nav_id=972534
keitel Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Dal zbog izuzetno sporog terena ili zbog ugla kamere, tek, ne vidim taj firepower u udarcima mlađanog Kokinakisa. Pogotovo mi je tehnika kod servisa sumnjiva, ima dobar kik, ali ovoliko izvijanja i nije baš odlika tenisera sa dobrim ravnim servisom.
aram Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Sve pare protiv njega u prvom kolu. oovaj, u prvom kolu igra protiv lajovića, ne zaleći se
theanswer Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 oovaj, u prvom kolu igra protiv lajovića, ne zaleći se video pre sat,dva baš sam baksuz, taman hteo da zategnem neku kintu
Timmy Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Udario junak na junaka :D Al dobro, jedan ce sigurno proci u drugo kolo
Nesh Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Proci se Krajinovic. Ja sam stavio pobedu Lajovica na tiket. :D
freakns Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Dal zbog izuzetno sporog terena ili zbog ugla kamere, tek, ne vidim taj firepower u udarcima mlađanog Kokinakisa. Pogotovo mi je tehnika kod servisa sumnjiva, ima dobar kik, ali ovoliko izvijanja i nije baš odlika tenisera sa dobrim ravnim servisom. to izvijanje mu je najbolji deo ;) snaga servisa dolazi iz tri kontrolne tacke. kolena, kukovi i lakat. kolena su feder, pocetak udarca, kukovi su rotaciona sila, preuzimaju brzinu iz nogu, dodaju svoju brzinu i guraju je na gore gde se svo to ubrzanje spaja u laktu, i sa tim poslednjim okidacem se dobija brzina servisa. u prevodu, sto vise savijes kolena, sto vise izrotiras kukove i sto vise savijes lakat, dobijas vecu brzinu servisa. to da li je kick, slice ili ravan servis, to se regulise uz pokret sake i ramena(s time da rame treba imati sto priblizniji pokret uvek, inace ce ti citati servis... Federer je bog u tome i zato mu servis necitljiv... s druge strane, Anu moze procitati i dete iz treceg osnovne jer ramenom odredjuje gde ce da salje lopticu, pa je cak i drugacije izbacuje, zbog cega cesto ima probleme sa izbacajem), nema izvijanje sa time puno veze ;) mozes to videti i u udarcima sa osnovne linije. NJole, Birdshit i Federer su tu ko od gume, ja mislim da 50% udarca uzvedu kukovima. nogama se nameste kako treba, kukovima postignu brzinu, na kraju rukom i polozajem reketa samo posalju lopticu i odluce da li ce spin ili ravno. zato mogu lagano da promene putanju lopte, imaju necitljiv udarac, i uz sve kao plus dobiju manje opterecenje na zglobovima(recimo, Rafi kukovi sluze da spoji noge i trup, pa mu zato kolena trpe duplo vece opterecenje nego NJoletu ili Federeru, pa i Birdshitu koji ima strasnu tehniku al mu glava suplja...)
Timmy Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 U drugom setu Lajovic 2 puta servirao za mec, imao vezane mec lopte na svoj servis, al se uslo u TB i uzeo ga Filip. Krece treci set.
Nesh Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Imao je cini mi se 4 mec lopte ali nije mogao protiv vise sile: Proci se Krajinovic. Ja sam stavio pobedu Lajovica na tiket. :D :(
Recommended Posts