Musky Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 Schiavone - ,,this is goin to TV...this is sport?,, ako joj je rekla...u svojoj 21-oj godini je uspela da obezbedi sebi trenutak u karijeri po kojoj će je većina pamtiti, na prvi pomen njenog imena. Da je tu bio Novak... dao bi talijanki poen (bez ponavljanja) i jedan reket (neotpakovan) pride...
Musky Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 Neko je već lepo primetio...krivica je isključivo sudijina, ali breme ide na teret igrača. Sudiju će da zaboravi 90% gledalaca a maloj ne gine loša karma. Jako ružan trenutak.
Timmi Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 (edited) Schiavone - ,,this is goin to TV...this is sport?,, ako joj je rekla...u svojoj 21-oj godini je uspela da obezbedi sebi trenutak u karijeri po kojoj će je većina pamtiti, na prvi pomen njenog imena. Da je tu bio Novak... dao bi talijanki poen (bez ponavljanja) i jedan reket (neotpakovan) pride... kao sto novaka pamte po onom mecu s monfilsom na pocetku karijere. not. danasnje vrijeme brzo zaboravlja. mislim... nama je vucic premijer. Edited March 16, 2015 by Timmi
Musky Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 kao sto novaka pamte po onom mecu s monfilsom na pocetku karijere. not. danasnje vrijeme brzo zaboravlja. mislim... nama je vucic premijer. o čemu se radi...daj diskripšn.
Timmi Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 evo ti clanak http://sports.espn.go.com/sports/tennis/usopen05/news/story?id=2147241
gone fishing Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 ne uopšte djoker nije široko poznat po nadimku fakerevic zaboravili su na sve one silne mto how yes no
Timmi Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 ne uopšte djoker nije široko poznat po nadimku fakerevic zaboravili su na sve one silne mto how yes no prvi put cujem taj nadimak. toliko o tome koliko je poznat po tome.
Musky Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 evo ti clanak http://sports.espn.go.com/sports/tennis/usopen05/news/story?id=2147241 kineskinja se nije snašla (ili jeste snašla) u deliću sekunde ali mlađani Nole od ovoga napravio kompletnu strategiju. ,,...žao mi je al sam moro,,
Timmy Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 Sramota za ovu Kineskinju. I jos je pita i sudija i protivnica, a ona laze iako je sigurna da je Skjavone u pravu.
Čutura Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 kineskinja se nije snašla (ili jeste snašla) u deliću sekunde ali mlađani Nole od ovoga napravio kompletnu strategiju. ,,...žao mi je al sam moro,, Sramota za ovu Kineskinju. I jos je pita i sudija i protivnica, a ona laze iako je sigurna da je Skjavone u pravu. jabuke i kruske..
Time Crisis Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 prvi put cujem taj nadimak. toliko o tome koliko je poznat po tome. To ti je sad jako rastegljiv pojam. :) Poznat gde? Poznat kome? Zagriženi fanovi tenisa jako dobro znaju i epizodu sa Monfilsom, znaju i pomenuti nadimak i sve ostalo. Oni koji od tenisa gledaju samo Vimbldon i poreklom su recimo iz SAD-a, jedva znaju ko je uopšte Đoković.
Musky Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 Zagriženi fanovi tenisa jako dobro znaju i epizodu sa Monfilsom, znaju i pomenuti nadimak i sve ostalo. Ne meri se zagriženost fanova tenisa dužinom praćenja istog, već koju svetinju time brane... :ziga:
Time Crisis Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 Zato sam i rekao, kome i gde je poznat... rastegljivo. :)
keitel Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 Kao da se ovako nešto dešava prvi put. Polufinale olimpijskih igara u Pekingu, pred kraj trećeg seta koji je otišao na razliku, Gonzales protiv Blejka, najpoznatiji incident te vrste, nema jutjub, il bar ja nisam našao. http://articles.latimes.com/2008/aug/16/sports/sp-olydwyre16
Recommended Posts