Jump to content
IGNORED

Tenis 2015

Ros

Recommended Posts

Posted

Ako sam dobro video sutra uveče je žreb, a večeras je za kvalifikacije.

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

483

• Max Morlock

473

• renne

431

• duda

336

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Probudio se pre alarma i naleteo na ovo finale, Bacinski - Garsia. Majko mila, kako je zenski tenis jedna uzasna stvar za gledanje, ako izuzmemo Serenu, Sarapovu, Kvitovu i mozda jos njih par nekad, mada su cesto i one uzasne. Ova Garsia je otprilike bolja igracica ali da neko toliko gresi, da ne zna da zavrsi poen na pravi nacin nego ispucava u aut.. zlo :D Ubedljivo najsmesnija i ujedno najiritantnija stvar u zenskom tenisu mi je kad jedna jedva vrati lopticu i to tako da ide visoko a ova druga iz nekog razloga, umesto da pusti da "tacne", pomisli da je muskarac i hvata smec ili visoki forhend volej, sto u nekih 80% slucajeva zavrsava u mrezi najkilavije moguce. Strasne su :D

Posted

Nabijem ovu Garciu kladio sam se na nju.

Posted

Bio zreb za IW. U muskom delu parovi 1/4 finala Novak-Ferer i Marej - Niskori, a u drugom delu Nadal - Raonic na Federer - Vavrinka.

Kod zena Ana u 1/16 f sa Garciom, u 1/8 sa Erani, pa sa Sarapovom.

Jelena ako dodje u 1/16 sa Keys pa sa Wozniacki.

Posted (edited)

Ana verovatno protiv Smitkove u drugom kolu.Smrznem se kad god igra protiv Cehinje. Nek prodje to i Garciu/Zvonarevu kasnije ce biti lakse kad skine taj pocetni pritisak. Moguc susret izmedju Azarenke i Šarapove u 3.kolu.

Edited by Cash
Posted (edited)

žreb

moguć meč novak-viktor u 3r

Edited by dùda
Posted (edited)

Jbga, Viktoru su falila još 4 mesta na listi da bude nosioc.

Edited by Timmy
Posted

Filip Krajinović konačno vezao dve pobede i ušao u glavni žreb IW. Imamo po četiri predsednika u obe konkurencije. Krunićeva je nastavila sa lošim partijama. Glatko je izgubila od Nikulesku.

Posted

Jovanovski napravia malo iznenadjenje i prosla u drugo kolo pobedivsi Bertens sa 2-0. Troicki izgubio prvi set.

Posted (edited)

Ispali Troicki i Lajovic.

Edited by Timmy
Posted

Zanimljiv mec su odigrale Townsend i BM Sands [6-4, 5-7, 7-5]. Bilo je padova u igri, pre svega na strani Townsend koja nije iskoristila jedno 15 brejk lopti, ali i spektakularnih poena.

Posted (edited)

Nase devojke sutra igraju drugo kolo:
Jovanovski vs Bencic

Ana vs Putintseva

Jelena vs Davis

Edited by Cash
Posted (edited)

Ispali Troicki i Lajovic.

Dok si pisao ovu poruku Troicki jos nije bio ispao, mec se zavrsio oko pola jedan :D

Edited by Cash
Posted

Ako je gledao, mogao je malo posle 23h da zaključi.

Posted

Gledao sam ja ceo mec dovljan je bio jedan brejk da se digne iz mrtvih ali brejka nije bilo :cry: