Jump to content

Tenis 2015

Featured Replies

.

Edited by Timmy

kakvo samoubistvo simone, jest da je nebeska kazna za ono smanjivanje sisa, ali opet :mellow: ako dobro računam, tačno je za jedan gem pukla međusobni skor u odnosu na agu? al ovoj svaka čast kako je izdržala, mislim da je čak gubila 5-2 u tajbrejku

edit

sad flaviji teško da odgovara i poraz od 2-1, moraće da dobije

Edited by Malvo

Jel Maša druga u grupi ako pukne.

Ajde Flavia svi smo uz tebe

Sad reče komentator na Sk da Flaviji odgovara i poraz 2-1

Edited by Cash

Jel ima Lajovica-Karlovica na Sk?

nema

Kamere samo na glavnom terenu izgleda. 5:4 za Lajovica. Ivo servira

Nema ni na stream nidje...? Jel moguce da jedan svajcarski 500 nema jebenu kameru na terenu..

Tajbrejk...

sent...using...

Jebga.. 7-4 za žgoljavog

Očekivano...

sent...using...

Nešto mislim da ce se Fed dosta mučiti večeras

Lusie neocekivano pobedila Kerber i odvela svoju ortakinju Kvitovu u polufinale.

Petra ce joj se oduziti tako sto ce je odvesti na pivo i to Češko :D

u dva dana neverovatni raspadi simone i anđe, otprilike u dva sata prikazano zašto neće postati najbolje - posle serene, podrazumeva se - iako možda imaju talenta za to. kerber se i protiv jelene pre koliko već dana spektakularno raspala, odigrala apsolutno vrhunski prvi set, izgledalo je da će jelenu da rastavi na komade iako ova nije igrala loše, i onda... blekaut

Gaske dobio Karlovića. Drago mi je.

sent...using...

u dva dana neverovatni raspadi simone i anđe, otprilike u dva sata prikazano zašto neće postati najbolje - posle serene, podrazumeva se - iako možda imaju talenta za to. kerber se i protiv jelene pre koliko već dana spektakularno raspala, odigrala apsolutno vrhunski prvi set, izgledalo je da će jelenu da rastavi na komade iako ova nije igrala loše, i onda... blekaut

Sta se desava sa tim zenana da mi je znati. I onda kukamo zbog Ane i JJ kako se raspadaju a ni ostale nisu nista bolje. Maša bi trebala duzme Singapur mada ko zna mozda se i ona raspadne.