Jump to content
IGNORED

Tenis 2015

Ros

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

483

• Max Morlock

473

• renne

431

• duda

336

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

kakvo samoubistvo simone, jest da je nebeska kazna za ono smanjivanje sisa, ali opet :mellow: ako dobro računam, tačno je za jedan gem pukla međusobni skor u odnosu na agu? al ovoj svaka čast kako je izdržala, mislim da je čak gubila 5-2 u tajbrejku

edit

sad flaviji teško da odgovara i poraz od 2-1, moraće da dobije

Edited by Malvo
Posted (edited)

Jel Maša druga u grupi ako pukne.

Ajde Flavia svi smo uz tebe

Sad reče komentator na Sk da Flaviji odgovara i poraz 2-1

Edited by Cash
Posted

Kamere samo na glavnom terenu izgleda. 5:4 za Lajovica. Ivo servira

Posted

Nema ni na stream nidje...? Jel moguce da jedan svajcarski 500 nema jebenu kameru na terenu..

Posted

Očekivano...

sent...using...

Posted

Nešto mislim da ce se Fed dosta mučiti večeras

Posted

Lusie neocekivano pobedila Kerber i odvela svoju ortakinju Kvitovu u polufinale.

Petra ce joj se oduziti tako sto ce je odvesti na pivo i to Češko :D

Posted

u dva dana neverovatni raspadi simone i anđe, otprilike u dva sata prikazano zašto neće postati najbolje - posle serene, podrazumeva se - iako možda imaju talenta za to. kerber se i protiv jelene pre koliko već dana spektakularno raspala, odigrala apsolutno vrhunski prvi set, izgledalo je da će jelenu da rastavi na komade iako ova nije igrala loše, i onda... blekaut

Posted

Gaske dobio Karlovića. Drago mi je.

sent...using...

Posted

u dva dana neverovatni raspadi simone i anđe, otprilike u dva sata prikazano zašto neće postati najbolje - posle serene, podrazumeva se - iako možda imaju talenta za to. kerber se i protiv jelene pre koliko već dana spektakularno raspala, odigrala apsolutno vrhunski prvi set, izgledalo je da će jelenu da rastavi na komade iako ova nije igrala loše, i onda... blekaut

Sta se desava sa tim zenana da mi je znati. I onda kukamo zbog Ane i JJ kako se raspadaju a ni ostale nisu nista bolje. Maša bi trebala duzme Singapur mada ko zna mozda se i ona raspadne.