October 27, 20159 yr verujem i da će osvojiti, a mislim da je sasvim realno da ove dve igraju i finale, u onoj drugoj grupi ne zna se ko gde bije. možda bi anđelika mogla da je dobije u dva seta, treći već ne verujem da bi mentalno izdržala.
October 27, 20159 yr Vreme je da vratis Belindu na avatar i to ono kad pipa mikrofon kao da je đoka a Lucie stavi u maju kad krece sljaka.
October 27, 20159 yr lusi je za šljaku, nije za tvrdu podlogu.Ohooo, ovo je već za meraklije sent...using...
October 27, 20159 yr Sjajno igraju masa i Simona milina za gledanje. Pobedi Maša Edited October 27, 20159 yr by Cash
October 27, 20159 yr Gledam ovaj ATP Basel turnir... bije Rafa al bije i Rođa... sve je idilično ko nekad i verovatno ide ka Rođinom finalu snova... Wait, Basel?!? Wtf?! [emoji38]+: sent...using...
October 27, 20159 yr Ma da, znam da on tu jezivo puca ali on nikad ne propusti da naglasi kako su TO bila "the prava" finala a ne ona sa Noletom... sent...using...
October 28, 20159 yr Ma da, znam da on tu jezivo puca ali on nikad ne propusti da naglasi kako su TO bila "the prava" finala a ne ona sa Noletom... sent...using... Ma da, Nole je dripac a Rafa je radnik. A goat je goat... pu, pu, da ga ne ureknemo...
October 28, 20159 yr Znači ....Dimitrov sa badminton lob dijagonalom iz zgloba i to iz bekenda... demonstrira trenutno protiv Nadala esenciju svih zen varijacija...,,najvažnije od svega je da te savršeno boli q-rac" ali nije lako Rafi da prelomi sada sve ove kuronje kojima se diže na njega... uglavnom im potencija ne izdrži dalje od polovine drugog seta...
October 28, 20159 yr Dimitrov dobi nekako drugi set protiv Nadala. Nisam odgledala ni jedan njegov meč, a da je uspeo da odigra dobro u kontinuitetu. Igra dobro, pogodi sve i svašta i tako jedno 20 minuta, pa onda igra kao rekreativac, pa onda opet igra dobro i opet....