Cash Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Ja gledam Maša osvaja Singapur samo ne znam koga če pobediti u finalu. ...
Malvo Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 verujem i da će osvojiti, a mislim da je sasvim realno da ove dve igraju i finale, u onoj drugoj grupi ne zna se ko gde bije. možda bi anđelika mogla da je dobije u dva seta, treći već ne verujem da bi mentalno izdržala.
Cash Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Vreme je da vratis Belindu na avatar i to ono kad pipa mikrofon kao da je đoka a Lucie stavi u maju kad krece sljaka.
Max Morlock Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 lusi je za šljaku, nije za tvrdu podlogu.Ohooo, ovo je već za meraklije sent...using...
Cash Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 (edited) Sjajno igraju masa i Simona milina za gledanje. Pobedi Maša Edited October 27, 2015 by Cash
Max Morlock Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Gledam ovaj ATP Basel turnir... bije Rafa al bije i Rođa... sve je idilično ko nekad i verovatno ide ka Rođinom finalu snova... Wait, Basel?!? Wtf?! [emoji38]+: sent...using...
Max Morlock Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Ma da, znam da on tu jezivo puca ali on nikad ne propusti da naglasi kako su TO bila "the prava" finala a ne ona sa Noletom... sent...using...
iDemo Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Ma da, znam da on tu jezivo puca ali on nikad ne propusti da naglasi kako su TO bila "the prava" finala a ne ona sa Noletom... sent...using... Ma da, Nole je dripac a Rafa je radnik. A goat je goat... pu, pu, da ga ne ureknemo...
Musky Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Znači ....Dimitrov sa badminton lob dijagonalom iz zgloba i to iz bekenda... demonstrira trenutno protiv Nadala esenciju svih zen varijacija...,,najvažnije od svega je da te savršeno boli q-rac" ali nije lako Rafi da prelomi sada sve ove kuronje kojima se diže na njega... uglavnom im potencija ne izdrži dalje od polovine drugog seta...
Arkadija Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Dimitrov dobi nekako drugi set protiv Nadala. Nisam odgledala ni jedan njegov meč, a da je uspeo da odigra dobro u kontinuitetu. Igra dobro, pogodi sve i svašta i tako jedno 20 minuta, pa onda igra kao rekreativac, pa onda opet igra dobro i opet....
Recommended Posts