Jump to content
IGNORED

Tenis 2015

Ros

Recommended Posts

Posted

Браво, мајсторе!

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

483

• Max Morlock

473

• renne

431

• duda

336

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Kinezima konfete keva.

Edited by Musky
Posted

kaze rusedski: dzaba novaku i 20 grand slamova, ako ne osvoji RG nije uopste u trci za goat-a

Posted

Može da ga duva s tim rg fetišom mr. G.R. ;)

sent...using...

Posted

Pa dobila Jelena, ja citam forum i mislim izgubila. Svaka cast :)

Posted

Auuuuuu Dželenaja :Hail:

sent...using...

Posted

Bravo za Jelenu, kakav blast from the past.

O Novaku se vise nema sta reci. Ove godine je od ATP napravio WTA, brejkne kad hoce.

Posted

Ona Congina cica... ista Ana Ivanović sa kovrdžavom kosom ;)

sent...using...

Pa to, i samo lepsa jedno 14 puta.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Posted

Ok, ovo je vreme kad slike El Švekove moraju da se stave meraklijama na uvid (na odgovarajućem topiku!) da procene [emoji14]

sent...using...

Posted

Novak je ove godine usao u finala svih turnira koje je igrao osim na jedinom miki maus turniru na kojem se ove godine pojavio zbog gomile arapskih para, jos tamo negde u januaru. Da ponovim - Novak je ove godine usao u finala svih ozbiljnih turnira na kojima je igrao, u svako finale GS-a i svako finale Mastersa. Pojavilo se brdo zanimljivih statistickih podataka o ovoj nestvarnoj godini za njega ali meni je ovaj podatak veci od svih drugih. Igras cele godine tenis konstantno protiv najvecih igraca svog doba, forma se penje i pada, tempiras za ove ili one turnire i periode godine i svejedno nijednom ne dodjes u situaciju da odigras turnir u kojem neces igrati mec za trofej. Neverovatno.

Posted

Novak je ove godine usao u finala svih turnira koje je igrao osim na jedinom miki maus turniru na kojem se ove godine pojavio zbog gomile arapskih para, jos tamo negde u januaru. Da ponovim - Novak je ove godine usao u finala svih ozbiljnih turnira na kojima je igrao, u svako finale GS-a i svako finale Mastersa. Pojavilo se brdo zanimljivih statistickih podataka o ovoj nestvarnoj godini za njega ali meni je ovaj podatak veci od svih drugih. Igras cele godine tenis konstantno protiv najvecih igraca svog doba, forma se penje i pada, tempiras za ove ili one turnire i periode godine i svejedno nijednom ne dodjes u situaciju da odigras turnir u kojem neces igrati mec za trofej. Neverovatno.

Neverovatno :)

Posted

malo sam pocistio.

i neka tako ostane, molio bih lepo :)