Musky Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 (edited) Kinezima konfete keva. Edited October 18, 2015 by Musky
Ros Posted October 18, 2015 Author Posted October 18, 2015 kaze rusedski: dzaba novaku i 20 grand slamova, ako ne osvoji RG nije uopste u trci za goat-a
Max Morlock Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Može da ga duva s tim rg fetišom mr. G.R. ;) sent...using...
Timmy Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Pa dobila Jelena, ja citam forum i mislim izgubila. Svaka cast :)
harper lee Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Bravo za Jelenu, kakav blast from the past. O Novaku se vise nema sta reci. Ove godine je od ATP napravio WTA, brejkne kad hoce.
Zli Gli Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Ona Congina cica... ista Ana Ivanović sa kovrdžavom kosom ;) sent...using... Pa to, i samo lepsa jedno 14 puta. Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Max Morlock Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Ok, ovo je vreme kad slike El Švekove moraju da se stave meraklijama na uvid (na odgovarajućem topiku!) da procene [emoji14] sent...using...
harper lee Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Novak je ove godine usao u finala svih turnira koje je igrao osim na jedinom miki maus turniru na kojem se ove godine pojavio zbog gomile arapskih para, jos tamo negde u januaru. Da ponovim - Novak je ove godine usao u finala svih ozbiljnih turnira na kojima je igrao, u svako finale GS-a i svako finale Mastersa. Pojavilo se brdo zanimljivih statistickih podataka o ovoj nestvarnoj godini za njega ali meni je ovaj podatak veci od svih drugih. Igras cele godine tenis konstantno protiv najvecih igraca svog doba, forma se penje i pada, tempiras za ove ili one turnire i periode godine i svejedno nijednom ne dodjes u situaciju da odigras turnir u kojem neces igrati mec za trofej. Neverovatno.
Timmy Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Novak je ove godine usao u finala svih turnira koje je igrao osim na jedinom miki maus turniru na kojem se ove godine pojavio zbog gomile arapskih para, jos tamo negde u januaru. Da ponovim - Novak je ove godine usao u finala svih ozbiljnih turnira na kojima je igrao, u svako finale GS-a i svako finale Mastersa. Pojavilo se brdo zanimljivih statistickih podataka o ovoj nestvarnoj godini za njega ali meni je ovaj podatak veci od svih drugih. Igras cele godine tenis konstantno protiv najvecih igraca svog doba, forma se penje i pada, tempiras za ove ili one turnire i periode godine i svejedno nijednom ne dodjes u situaciju da odigras turnir u kojem neces igrati mec za trofej. Neverovatno. Neverovatno :)
Ros Posted October 18, 2015 Author Posted October 18, 2015 malo sam pocistio. i neka tako ostane, molio bih lepo :)
Recommended Posts