Zizou Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 (edited) ... Edited October 15, 2015 by Zinedine Zidane
mlatko Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 ovo za tužbu, ništa neuobičajeno... specijalizovane advokatske kancelarije se same ponude kada se desi nešto slično, posebno na selebriti nivou... Firma ,,NIKE" je nakon loma podkolenice jednog kupca u njihovoj radnji prilikom pada niz stepenice, opremila za par meseci sve objekte sa onim abrazivnim neklizajućim podom. Samo sto ce ovo mozda vise naskoditi samoj Bushard nego ikome drugome... ali ako je stiglo dotle verovatno znaci da neka krivica organizatora postoji. Koristice da se tako neke "opustene" situacije izbegavaju mada prostora za klizace ce uvek biti. Odoh da trazim neke predjasne ne samo teniske slucajeve padova jer me bas zaintrigiralo.
Max Morlock Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 (edited) Ne mora da znači da postoji krivica organizatora, ali budući da je takvo lešinarenje već odavno legitimno ova će skoro sigurno da dobije velike novce... kol'ko se sećam ona je već problematičnog ponašanja (no handshake policy) pa mi i ovaj potez sasvim ide uz nju. Ne volim takve likove... jbg. sent...using... Edited October 15, 2015 by Max Morlock
Zli Gli Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Kad je ponasanje u pitanju, ekstremno je iritantna od pocetka karijere. Bilo bi dobro da se smuva sa Kirgiosom pa da budu najljigaviji teniski par, verovatno svih vremena.
Mil@n Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Bilo bi dobro da se smuva sa Kirgiosom pa da budu najljigaviji teniski par, verovatno svih vremena.
Shan Jan Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Kirgios je mislim jedini sportista koga mi doje da bijem svaki put kada otvori usta.
Yoda Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Kad je ponasanje u pitanju, ekstremno je iritantna od pocetka karijere. Bilo bi dobro da se smuva sa Kirgiosom pa da budu najljigaviji teniski par, verovatno svih vremena. +1 Plavusica je retko nesimpaticna tenisacica. A kirgios je klasicno govedo koje ne moze da se menja.
renne Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 Anderson dokazao da je 5:1 najopasniji rezultat, i to u tb
duda Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 jel' gleda neko tenis ? ja nemam vremena a vidim da nadal leši vavrinku pa me zanima ako neko gleda u čem' je stvar ?
renne Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 Rafa igra odlično, plus se Sten rspao posle prvog brejka
duda Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 (edited) hvala za info :) baš čudno da se vava tako raspadne, mislim, malo ko se ovih dana plaši nadala, a on pogotovo ne bi trebalo evo pogledala na brzaka jedan gem, vava rafi nabacuje ko na treningu ed. sa druge strane, jasno je da se nadal popravlja u odnosu na ono što je igrao tokom cele ove sezone Edited October 16, 2015 by dùda
Max Morlock Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 Neka, neka, i treba tako ;) sent...using...
Arkadija Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 Nadal rasturio Vavrinku. Zapravo, Vavrinka je igrao tako skandalozno da nije za priču.
Recommended Posts