tsva Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Novak je uzeo 3 GS titule i obezbedio #1 ne samo do kraja godine nego i mnogo duze od toga. Nema vise pritiska pa sad igra lagano za svoju dusu i to se vidi. Rezultati toga su brutalna gazenja svega i svaceka sto mu se nadje na putu. Kad igra ovako, ne postoji teniser koji moze da ga dobije bez obzira na podlogu i broj setova u koje se igra. I naravno, uvek ima mesta za napredak.
Musky Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 (edited) Opuštenost i samouverenost Novaka u Pekingu, uz stravičan tajmin i agilnost u kretnjama rezultirali su ovim brutalnim demontstracijama ,,Say my name". Izner je na 4-2 u drugom setu, kada više nije imao ni vremena ni kombinacija, dva puta stravičnim flet forhendom napao Novakov bekhend na osnovnoj... i odgovor je došao od jedinog tenisera na turu koji ima odgovor na takav napad. Ali drugu mu je poslao u pertle...dizgine čoek ni kriv ni dužan. Edited October 11, 2015 by Musky
harper lee Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 6 kvota na Nadala Realno Novak nikada nije bio ovoliki favorit protiv Nadala otkad su poceli da igraju tenis. Sto je najgore, boji ga se i odigrace punom snagom.
duda Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 , boji ga se i odigrace punom snagom. boji ga se ako je budala nije od nadala izgubio na betonu ima više od 2 godine, tj. od one 2013-te u kojoj je nadal bio odlepio
harper lee Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 boji ga se ako je budala nije od nadala izgubio na betonu ima više od 2 godine, tj. od one 2013-te u kojoj je nadal bio odlepio Ne mislim da ga se bukvalno boji vec da ima postovanje prema njemu koje ce ga naterati da igra punom snagom. Znaju oni obojica ko je u ovom trenutku favorit.
nautilus Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Dosadno biti neće. Hoce. Jedino sto moze mec uciniti interesantnim jeste nekakav Djokovicev pad koncentracije i nivoa igra sto bi Nadal, za razliku od gotovo svih ostalih igraca, znao iskoristiti. Samo sto Djokovic takav pad u bitnim mecevima ove sezone nije imao.
nisam ja Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Ja će gledam meč. U prevodu đoka lagano gubi.
nisam ja Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Viško u snimku fudbala u 90om minu uvodi belgiju na tekmu, a sad mu igraju đoka i endi.
Max Morlock Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Na žalost nisam doma, klinac mi na treningu, al se nekako snalazim u kafiću na drugom kraju grada ;) sent...using...
Max Morlock Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Rutinski... brejk na startu ;) sent...using...
Recommended Posts