renne Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Opet brejk, Tri gema za redom su završena duplim greškama
Max Morlock Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 (edited) Valjda Bačinski? edit: shvatio sam kao - ko je sad Ani na redu.... a ako je bilo ko je sad na redu da igra - da, Muguruza - Betani MS :P Edited October 9, 2015 by Max Morlock
Zizou Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 (edited) Sledeca je Timea. Mogla bi Ana ovde i do finala, gde gubi ili od Radvanske ili Muguruze. Edited October 9, 2015 by Zinedine Zidane
Cash Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Ako osvoji Peking jel još ima sanse da se plasira u Singapur.
Max Morlock Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Ohoo, sutra je na redu el clasico - Nadal - Fognini
Geo Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Pobeda! Dobi set Ana, igra odlično, servira perfektno (skoro) Nisam bio u prilici da gledam :( Moje neko misljenje je da ako bi konsolidovala taj servis(glavu), da bi bez problema bila druga igracica na svetu ... Kako je sluzio bekend i volej ?
Timmy Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Ono malo sto sam gledao, odlican mec bio. Obe udarale za medalju, al Ana ipak bolja.. Ovom pobedom na korak je od povratka u 10, iako se pre par nedelje cinilo da je krenelo propadanje. Ako udje u finalu dolazi na deobu 7. mesta. A ako nekim cudom i uzme turnir stice realne sanse za plasman u Singapur.. Odgovara Ani ovaj period i ove podloge, moguce da se stvarno skroz vrati.
Malvo Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 kakav će to susret čoukerki da bude, timea vs svinjarica, ima sve da pršti od neiznuđenih grešaka i vraćanja brejkova. muguruza osvaja.
Timmy Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 (edited) Jel to bi 5 Novakovih vezanih poena na servisa Isnera? :o edit: jeste. Ladno od 0:40 vezao 5 poena i brejk odmah na startu. Edited October 9, 2015 by Timmy
Timmy Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Hahaha, uspeo je da Isner vec posle 3-4 minuta ne zna sta mu se desava :D
Recommended Posts