duda Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 prosuo viktor mleko nisam gledala meč, ali znam da ovaj lu ume nekad dobro da poludi i nije da nema pobeda nad dosta bolje rangiranima od sebe možda je to bio slučaj doduše, čini mi se da su se ta luova iznenađenja uglavnom dešavala na travi, nisam sigurna baš
Jozef K. Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 Da nije naš drugi reket krenuo krivudavim stazama kojima je išao Davidenko? Poslao tapatalk
Yoda Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 (edited) Lu unistava Troickog svaki put. Edited October 7, 2015 by Yoda
Timmy Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Danas samo nasi igraju dubl :D Zimonja je vec usao u polufinale, Viktor ispao, a kasnije i Novak sa bratom igra za polufinale.
aram Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 sad bi stavio sto marke da ce ana danas da pukne od kuznjecove
Timmy Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Buduci kako joj se otvorio zreb skroz do kraja to je najrealnije i za ocekivati :) Ali kako da se ne nadamo :D
Timmy Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Anin put do kraja. Danas Kuznjecova, u 1/4 finalu Pavlicenkova, u polufinalu Bascinski. A u gornjem delu zreba ostala samo Radvanska. Svi su usloviu tu da ispadne danas Kod zena je inace ovo turnir 1000 serije, za razliku od muskih, pa donosi dosta bodova.
aram Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 pa to bas mislim, njoj cim se otvori, ona odma pukne...
Cash Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Pa ne pukne uvek arame seti se Pariza a onda je naletela na......
Recommended Posts