September 29, 20159 yr Ana rutinski u trece kolo tamo je ceka njena ortakinja Muguruza. JJ pukla od Kerber
September 30, 20159 yr Ana kakva igra, kakav rezultat Da ima pameti pa da sutne onu britansku prevaru od trenera nazad u London.
September 30, 20159 yr ma da, bas joj to fali, novi trener. odavno nije... Sa ovim je več ranije bila i nizala samo neuspehe
September 30, 20159 yr Molim da ne pričate ružno o Aninim rezultatima da vam ne bi došao Timmy i rekao da je mrzite jer ste konstatovali očigledno. :(
September 30, 20159 yr ili novi muž muguruza je dobra igračica, ništa slabija od ane, a ženski tenis je takav, danas odvališ nekog, sutra tebe, šta da se radi. evo i jutros ispala kvitova, simona vodila 5-2 u trećem i pukla sledećih pet gemova, stricova vodila 2-0 u odlučujućem tajbrejku i od sledećih osam poena izgubila sedam... svako svakog može da pobedi, pl, a ne lš, zato je i zanimljivo ^_^ u ostalim vestima, pičketina viktor tankovao u maleziji, đubre pokvareno fiksersko. i za druga keša informacija da je lusi bila hospitalizovana i da nije u redu da proziva bolesne ljude. Edited September 30, 20159 yr by Malvo
September 30, 20159 yr Gde sam ja prozivo Lucie. Nije lepo sto si drugu igracicu stavio na avatar ipak je wta 1 žena ili ih ti imaš vise.
September 30, 20159 yr Molim da ne pričate ružno o Aninim rezultatima da vam ne bi došao Timmy i rekao da je mrzite jer ste konstatovali očigledno. :( Jbte koliki si naporan i neduhovit.
October 1, 20159 yr Jbte koliki si naporan i neduhovit. Ne razumem, jel sam nešto slagao? Ostavio sam bio dva posta u 7, 8 meseci posle nekih raspada poput ovog poslednjeg, a ti si me optužio da je mrzim i progonim, true story... Ništa tu nije niti treba da bude smešno, naprotiv. :( Edited October 1, 20159 yr by Mil@n