Timmy Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 (edited) JJ izgubila samo dva gema u finalu Edited September 26, 2015 by Timmy
Cash Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Ana rutinski u trece kolo tamo je ceka njena ortakinja Muguruza. JJ pukla od Kerber
Cash Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Ana kakva igra, kakav rezultat Da ima pameti pa da sutne onu britansku prevaru od trenera nazad u London.
Jozef K. Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Gledao drugi i treći set. Sramota. Poslao tapatalk
aram Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 ma da, bas joj to fali, novi trener. odavno nije...
Cash Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 ma da, bas joj to fali, novi trener. odavno nije... Sa ovim je več ranije bila i nizala samo neuspehe
Mil@n Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Molim da ne pričate ružno o Aninim rezultatima da vam ne bi došao Timmy i rekao da je mrzite jer ste konstatovali očigledno. :(
aram Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 ne treba njoj novi trener, njoj treba tim psihologa. doduse nije jedina :D
Malvo Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 (edited) ili novi muž muguruza je dobra igračica, ništa slabija od ane, a ženski tenis je takav, danas odvališ nekog, sutra tebe, šta da se radi. evo i jutros ispala kvitova, simona vodila 5-2 u trećem i pukla sledećih pet gemova, stricova vodila 2-0 u odlučujućem tajbrejku i od sledećih osam poena izgubila sedam... svako svakog može da pobedi, pl, a ne lš, zato je i zanimljivo ^_^ u ostalim vestima, pičketina viktor tankovao u maleziji, đubre pokvareno fiksersko. i za druga keša informacija da je lusi bila hospitalizovana i da nije u redu da proziva bolesne ljude. Edited September 30, 2015 by Malvo
Cash Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Gde sam ja prozivo Lucie. Nije lepo sto si drugu igracicu stavio na avatar ipak je wta 1 žena ili ih ti imaš vise.
Timmy Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Molim da ne pričate ružno o Aninim rezultatima da vam ne bi došao Timmy i rekao da je mrzite jer ste konstatovali očigledno. :( Jbte koliki si naporan i neduhovit.
Mil@n Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 (edited) Jbte koliki si naporan i neduhovit. Ne razumem, jel sam nešto slagao? Ostavio sam bio dva posta u 7, 8 meseci posle nekih raspada poput ovog poslednjeg, a ti si me optužio da je mrzim i progonim, true story... Ništa tu nije niti treba da bude smešno, naprotiv. :( Edited October 1, 2015 by Mil@n
Recommended Posts