Jump to content
IGNORED

Tenis 2015

Ros

Recommended Posts

Posted

Možda ima i malo kalkulisanja da bi što duže ostao No1.

Mora da ima rezerve na nekim turnirima, za slučaj da na nekim kiksne.

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

483

• Max Morlock

473

• renne

431

• duda

336

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ma lupetam, uglavnom.

Posted

meni žao što nije došlo do sudara feda i nadala

bilo bi to zanimljivo pogledati u ovim okolnostima

Mislim da baš i ne bi, rastavio bi ga Federer, imajući u vidu u kakvoj formi su obojica.

Posted

A?

Verovatno fazon, da može negde i da poveća broj bodova. Ako sve pouzima, može samo da brani titule ili da gubi poene... Na dugom štapu, ali legitimna teorija :D

sent...using...

Posted

Ne razumem. Pa valjda je bolje da ima šta da brani nego da nema.

Posted

žensko finale isto ko muško

samo se na simonine servis-gemove igra  <_<

Posted (edited)

Na kraju ju je Ana najviše namucila.

Edited by Cash
Posted

Ana i Jelena na oba ova turnira izgubile od finalistkinja. Da je pravilo ko u tekvondou mogle su igrati za bronzu :D

Posted

Odgledao sam reprizu. Protiv ovakvog Federera nema Novak šta da bude tužan.

Dok je deda bio u prajmu mnogo sam više pratio tenis i kad ovako ponekad uzmem ponešto da odgledam, prvi utisak mi je kako su se podloga/loptice uslovi za igru na betonu promenili. Kapiram da je pretila dominacija servera, al preteraše ga. Igra se isto na svim podlogama. Srce me zaboli kad vidim da loptica na Vimbldonu ne ume više onako da sklizne.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Australijski teniser Nik Kirijos suspendovan je uslovno od strane ATP-a na 28 dana i kažnjen sa 25.000 dolara.

Njegovi komentari upućeni Stenu Vavrinki tokom njihovog duela u Montrealu ocenjeni su kao „neprimereno ponašanje“.

Kirijos u narednih šest meseci (zaključno sa februarom 2016.) neće smeti da izazove nijedan fizički ili verbalni incident, inače će obe uslovne kazne stupiti na snagu.

„Ovo je nečuveni incident, koji je negativno uticao na naš sport. 

Nik je izrazio žaljenje, i nadamo se da je naučio lekciju, da mora da odgovara za svoje postupke, kako ATP-u, tako i svojim kolegama teniserima“, rekao je Gejl Dejvid 

Posted

dečko je naduvan balon...nema tu rokenrola kad iz njega od sobajle preliva seljana.

Posted

otvarajte taj uso, evo krenule kvalifikacije. doduše, za djerea i lajovića će izgleda odmah i da se završe :lolol: