renne Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 +1 30 dana pauze od kojih 20 provede na krstarenju mediteranom ga izbaci iz forme dovoljno da to iskoriste protivnici u samoj završnici ovih mastersa i uso A šta da igra?Umag?
keitel Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 pa šta je on to trebalo da igra posle w ? Ma nije riječ o turnirima, nego o treninzima.
wall Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Ispljuvala ga Mirka da je placko jos zimus..tesko da je ovo izvodljivoMaska. -_-Matori igra odlično Novak očajno i to je to. Jedino je rezultat prvog seta nerealan.
Musky Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 (edited) Fed android...nit se znoji, nit romori... Edited August 23, 2015 by Musky
tempo Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Novak ponovo gubi jer niko ne navija za njega, odnosno očigledno da svi navijaju protiv. Ljuti se što ga ne vole umesto da mu to bude veći motiv! Ovde je potreban 1 Rafa....
Shan Jan Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Mislim da ga trenutno nervira i sto ga komentarisu na forumu...
Arkadija Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 +1 30 dana pauze od kojih 20 provede na krstarenju mediteranom ga izbaci iz forme dovoljno da to iskoriste protivnici u samoj završnici ovih mastersa i uso nije samo fizička forma u pitanju, već i psihička. on toliko sere o punjenju baterija, a dođe u Montreal ko da je bio žrtva torture. A u tom periodu i nema nekih turnira koje bi igrao, sem onih nekih na šljaci, koje nije igrao ni kao tinejdžer. Ja ne umem da objasnim ovakav mentalni pad. On je jedan izduvani balon kome treba skoro dva meseca da ponovo počne da liči na sebe. to je malo predugačko vreme za ovaj nivo profesionalnog sporta.
Have_Fun Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 jebem mu mater i servisu visedaj ubaci jebenu lopticu
svashtabezneshto Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 A možda ga stvarno malo zabole. Hoće leto za sebe i porodicu, hoće da se zeza i takav nikakav je u finalu. (Mislim da je Vajda na odmoru.)
keitel Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 nije samo fizička forma u pitanju, već i psihička. on toliko sere o punjenju baterija, a dođe u Montreal ko da je bio žrtva torture. A u tom periodu i nema nekih turnira koje bi igrao, sem onih nekih na šljaci, koje nije igrao ni kao tinejdžer. Ja ne umem da objasnim ovakav mentalni pad. On je jedan izduvani balon kome treba skoro dva meseca da ponovo počne da liči na sebe. to je malo predugačko vreme za ovaj nivo profesionalnog sporta. Pa dobro sad, Nadal je ovo radio godinama. S tim što se on odjavljivao nakon američke turneje, a ne usred sezone. Valjda je ipak američka turneja važnija od azijske.
renne Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 A možda ga stvarno malo zabole. Hoće leto za sebe i porodicu, hoće da se zeza i takav nikakav je u finalu. (Mislim da je Vajda na odmoru.) Bio u Montrealu
Arkadija Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Pa dobro sad, Nadal je ovo radio godinama. S tim što se on odjavljivao nakon američke turneje, a ne usred sezone. Valjda je ipak američka turneja važnija od azijske. O tome smo pričali hiljdu puta ovde, a sve se svodi da Novaka obožavaju u Šangaju i Pekingu.
Recommended Posts