Rumpelstiltskin Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 meni se čini da u gušenju statistikom dominiraju srpski komentatori nove generacije. pretpostavljam da je to zato što pojma nemaju o onome što prenose, u suprotnom bi pričali o tome, umesto o glupostima. Da, stim sto bi iz ove kategorije apsolutno izostavio Viskovica kad prenosi tenis ... A ovo sa slovom P mislim da je neka njegova sprdnja na Acin racun.
Timmy Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Kladionice daju 50-50% šanse. Novak bolji igrač, Federer igra bolje turnir. Ipak mislim da ce Novak zaigrati blizu svog maksimuma i da će to biti dovoljno za relativno laganu pobedu u dva sata.
General Ripper Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Hm Novak kilav ceo turnir,Rodja naoštren i odmoran.Dajem veće šanse GOAT-u.
SleeperSleep Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Da, stim sto bi iz ove kategorije apsolutno izostavio Viskovica kad prenosi tenis ... A ovo sa slovom P mislim da je neka njegova sprdnja na Acin racun.i on previse prica i jos vise se prenemaze i preteruje. Uzasan je.
Zli Gli Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 I takav je podnosljiviji od ostalih, makar prati taj tenis ceo zivot i zna nesto... Inace, uplaceno 2:0 za Novaka po kvoti 3.30, i lepo je izvukao sad ovih 15:40 u trecem gemu. Idemo sad po brejk :D
SleeperSleep Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 morace novak da servira odlicno i da mnogo vise rizikuje nego ove nedelje.
Max Morlock Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Novak deluje dosta ozbiljnije nego juče... ok ne računam ovaj patetični dropšot... sent...using...
Musky Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 matori od starta veoma hrabro... a ne rizično. već drugi put u dužim razmenama šalje Noletu one polukratke kao mamac za izlazak na mrežu...za sada ne pali. serva mu je nikad bolja. jedino da mu nešto popusti u nastavku...makar to bile i pertle...ovako zaebat performans skroz.
SNARC Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Radjanje mecke..svaki gem na Novakov servis. Novak kao rekovalescent, Rodja kao mladic.
duda Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Novak kao rekovalescent, Rodja kao mladic. rođa došao svež i odmoran može mu se
Cash Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 koliko je agresivan federer @renne deluje itekako Noletu ce biti dovoljan 1 brejk i cao zdravo
Max Morlock Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 U bre malo preterujete... da je sve tolko crno bilo bi 4:0 za Feđu, a ne 4:4... ;) sent...using...
Recommended Posts