August 23, 20159 yr meni se čini da u gušenju statistikom dominiraju srpski komentatori nove generacije. pretpostavljam da je to zato što pojma nemaju o onome što prenose, u suprotnom bi pričali o tome, umesto o glupostima. Da, stim sto bi iz ove kategorije apsolutno izostavio Viskovica kad prenosi tenis ... A ovo sa slovom P mislim da je neka njegova sprdnja na Acin racun.
August 23, 20159 yr Kladionice daju 50-50% šanse. Novak bolji igrač, Federer igra bolje turnir. Ipak mislim da ce Novak zaigrati blizu svog maksimuma i da će to biti dovoljno za relativno laganu pobedu u dva sata.
August 23, 20159 yr Da, stim sto bi iz ove kategorije apsolutno izostavio Viskovica kad prenosi tenis ... A ovo sa slovom P mislim da je neka njegova sprdnja na Acin racun.i on previse prica i jos vise se prenemaze i preteruje. Uzasan je.
August 23, 20159 yr I takav je podnosljiviji od ostalih, makar prati taj tenis ceo zivot i zna nesto... Inace, uplaceno 2:0 za Novaka po kvoti 3.30, i lepo je izvukao sad ovih 15:40 u trecem gemu. Idemo sad po brejk :D
August 23, 20159 yr Novak deluje dosta ozbiljnije nego juče... ok ne računam ovaj patetični dropšot... sent...using...
August 23, 20159 yr matori od starta veoma hrabro... a ne rizično. već drugi put u dužim razmenama šalje Noletu one polukratke kao mamac za izlazak na mrežu...za sada ne pali. serva mu je nikad bolja. jedino da mu nešto popusti u nastavku...makar to bile i pertle...ovako zaebat performans skroz.
August 23, 20159 yr Radjanje mecke..svaki gem na Novakov servis. Novak kao rekovalescent, Rodja kao mladic.
August 23, 20159 yr koliko je agresivan federer @renne deluje itekako Noletu ce biti dovoljan 1 brejk i cao zdravo
August 23, 20159 yr U bre malo preterujete... da je sve tolko crno bilo bi 4:0 za Feđu, a ne 4:4... ;) sent...using...