Jump to content
IGNORED

Tenis 2015

Ros

Recommended Posts

Posted

ako bude rodja, odvalice ga, ako bude marej, ima da igraju letnji dan do podne...

Marej igra primjetno agresivnije u Americi, mislim da ima veze sa Bjorkmanom. Ipak bi on bio bolji izbor za Đokovića, u ovom trenutku.

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

483

• Max Morlock

473

• renne

431

• duda

336

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ako bude rodja, odvalice ga, ako bude marej izgubio, opet će ga odvaliti...

Posted

Sad bismo mogli malo da gledamo i tenis...

Ova dvojica skvošera smoriše [emoji14]

sent...using...

Posted

Mislim da je moja mama najbolje opisala Novaka večeras, rekla je: pa ovaj Đoković igra tenis ko iz filma Žiži, stoji na jednom mestu. Za sve one koji nikada nisu gledali film (Žiži 1958. režija Vinsent Mineli) ima jedna scena u kojoj dama stoji na sredini osnovne linije, a džentlmen sa druge strane joj nabacuje loptu na reket. U jednom momentu loptica promaši reket, dama začuđeno pogleda u pravcu džentlnena koji je posle morao na kolenima da se izvinjava .

Posted

ebiga, Nole je učinio sve što je u njegovoj moći ali Dolgopolov se nije dao zajebati.

Posted

Rodja ubiva u psihu ...

Posted

Ma da. Svejedno, fascinira činjenica da je i ovaj grogirani Đoković dovoljno dobar za plasman u finale na dva mastersa zaredom.

Dobro treba jos i dodati da u Montrealu nije bilo jednog nosioca do finala, a i ovde polufinale takodje WC igrac.

Posted

Više bih voleo Mareja u finalu od Rodje,pošto ga držim za najozbiljnijeg Novakovog protivnika na US openu.Pa bi dobro došlo da se umori i emotivno isprazni pred poslednji veliki turnir sezone.

Rođa nema šanse protiv Noloa u tri dobijena seta,a ovde možda i uspe nešto uvek mu je išao taj Sinsi za razliku od Novaka.

Posted (edited)

Bravo za Filipa. Usao u finale Chalengera u Cordenone-u

Edited by mlatko
Posted

Sutra Djovak pretice GOAT-a u medjusobnim duelima.

Posted

Ipak pobedi Rođa, 6-4,7-6(8-6) nije mi jasno kako Marej ima ovoliko problema sa ovim penzionerom. 

Posted

Kakvo je uzivanje gledati Federera kad mu ide

Posted

Majstorski Federer. :Hail: Najbolje moguce finale sutra.

Posted

Ja meceve protiv lignjoslava uvek pratim uz bensedine za svaki slucaj. Ali da igra dobro, igra, nema spora