keitel Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 ako bude rodja, odvalice ga, ako bude marej, ima da igraju letnji dan do podne... Marej igra primjetno agresivnije u Americi, mislim da ima veze sa Bjorkmanom. Ipak bi on bio bolji izbor za Đokovića, u ovom trenutku.
Musky Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 ako bude rodja, odvalice ga, ako bude marej izgubio, opet će ga odvaliti...
Max Morlock Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Sad bismo mogli malo da gledamo i tenis... Ova dvojica skvošera smoriše [emoji14] sent...using...
Arkadija Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Mislim da je moja mama najbolje opisala Novaka večeras, rekla je: pa ovaj Đoković igra tenis ko iz filma Žiži, stoji na jednom mestu. Za sve one koji nikada nisu gledali film (Žiži 1958. režija Vinsent Mineli) ima jedna scena u kojoj dama stoji na sredini osnovne linije, a džentlmen sa druge strane joj nabacuje loptu na reket. U jednom momentu loptica promaši reket, dama začuđeno pogleda u pravcu džentlnena koji je posle morao na kolenima da se izvinjava .
koksy Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 ebiga, Nole je učinio sve što je u njegovoj moći ali Dolgopolov se nije dao zajebati.
Grandilof Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Ma da. Svejedno, fascinira činjenica da je i ovaj grogirani Đoković dovoljno dobar za plasman u finale na dva mastersa zaredom. Dobro treba jos i dodati da u Montrealu nije bilo jednog nosioca do finala, a i ovde polufinale takodje WC igrac.
General Ripper Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Više bih voleo Mareja u finalu od Rodje,pošto ga držim za najozbiljnijeg Novakovog protivnika na US openu.Pa bi dobro došlo da se umori i emotivno isprazni pred poslednji veliki turnir sezone. Rođa nema šanse protiv Noloa u tri dobijena seta,a ovde možda i uspe nešto uvek mu je išao taj Sinsi za razliku od Novaka.
mlatko Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 (edited) Bravo za Filipa. Usao u finale Chalengera u Cordenone-u Edited August 22, 2015 by mlatko
borris_ Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Sutra Djovak pretice GOAT-a u medjusobnim duelima.
General Ripper Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Ipak pobedi Rođa, 6-4,7-6(8-6) nije mi jasno kako Marej ima ovoliko problema sa ovim penzionerom.
Kanzas siti zez Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Kakvo je uzivanje gledati Federera kad mu ide
Zizou Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Majstorski Federer. Najbolje moguce finale sutra.
Tsai Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Ja meceve protiv lignjoslava uvek pratim uz bensedine za svaki slucaj. Ali da igra dobro, igra, nema spora
Recommended Posts