August 22, 20159 yr a ? http://mondo.rs/a645235/Info/Svet/Kako-je-pojava-Kurca-zapalila-novinare.html sent...using...
August 22, 20159 yr Pajsad kad ovaj sajko od novaka dobije treći 6-0 Dok ja kucam, viško podsjeća da se to već jednom desilo, dakle, ništa od toga
August 22, 20159 yr ma mučeni ti iz kvala, kako da ne dobije žuljeve kada je dovde dogurao ajoooj novače, razbiće te kogod sutra ili dolga, svejedno
August 22, 20159 yr ko ovde prođe...poješće ga Rođo, ko jagode sa šlagom. Ukrajinac puca sebi u jednu pa u drugu nogu...pa repetira. Nije on ni za masters finale. Edited August 22, 20159 yr by Musky
August 22, 20159 yr ko ovde prođe...poješće ga Rođo, ko jagode sa šlagom. Ma da. Svejedno, fascinira činjenica da je i ovaj grogirani Đoković dovoljno dobar za plasman u finale na dva mastersa zaredom.
August 22, 20159 yr Ja ne mislim da će sutra Federer (...) imati unapred dobijeno finale. No videćemo... prvo da ovaj magarac prođe ;) sent...using...
August 22, 20159 yr Ma da. Svejedno, fascinira činjenica da je i ovaj grogirani Đoković dovoljno dobar za plasman u finale na dva mastersa zaredom. Ovo je i moj utisak. Vidno mu se ne igra, u lošoj je formi, kilavi i dva finala u dve nedelje.