Time Crisis Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Teško će Murray dobiti Federera ovakvom igrom
renne Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Dođe Feđa do polufinala, a da se nije ni preznojao
duda Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 (edited) uzima dedatm ovo lagano i sad da vidimo gde su oni što ubacuju nadala u priču o goatu gledala sam anu skoro pa ceo meč serena je u poslednje vreme poznata po tome da teško ulazi u ritam i servisa i udaraca i gubi često prve setove ali kad jednom stigne gde treba, to je jednosmerna ulica tako da, meni se nikako ne čini da ju je ana ''imala'' jeste, onaj osmi gem drugog seta je bio ključan, ali i da ga je dobila, serena bi pritisnula opako i ana bi taj set (i meč) mogla da dobije samo da je odigrala potpuno vanserijski jelena će glatko da ispadne, novak očekujem da izgubi set ali da ipak pobedi ed. @cash nekada ne bi bilo dileme, navijala bih za jelenu, sada mi je svejedno, obe su lujke žešće :D Edited August 22, 2015 by dùda
Timmy Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Šta po tebi znači "imati" nekoga u tenisu? Jel mora da se vodi 1:0 i 5:1? Po meni Ana je ovo itekako mogla da dobije u dva seta u nije joj mnogo falilo... A ne znam čemu pljuc po Nadalu, čoveku koji ima 14GS titula koje je osvojio u eri najboljeg ikad. Kakis danas Dudo...
Max Morlock Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Svi kake svakodnevno, ne bi bilo dobro da nije tako :D sent...using...
General Ripper Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Dolgopolov večeras,znači biće zeznuto.Vrlo nezgodan lik po Novaka.
Timmy Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 (edited) Razmisljaju u Novakovom stabu da li da smisle neku kao povredu, pa da bace peskir... Bolje i tako, nego da se bruka veceras. Edited August 22, 2015 by Timmy
duda Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Šta po tebi znači "imati" nekoga u tenisu? Jel mora da se vodi 1:0 i 5:1? Po meni Ana je ovo itekako mogla da dobije u dva seta u nije joj mnogo falilo... A ne znam čemu pljuc po Nadalu, čoveku koji ima 14GS titula koje je osvojio u eri najboljeg ikad. Kakis danas Dudo... ''imati'' znači da je pobeda bila tu, vidljiva, na dohvat ruke a po meni, nije bilo tako, već sam napisala a o nadalu, da, u pravu si, bolje da ne počinjemo
Max Morlock Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Dolgo uzeo brejk. Zasluženo. 2:1 sent...using...
Max Morlock Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Mogao bi Nole da nauči kako da izvodi dropšotove od Dolgopolova... i još ponešto... sent...using...
Recommended Posts