Max Morlock Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 (edited) Bruka šta ovaj Per radi Đokoviću... unezverio ga drop šotovima. Srećom i sam nije bogznakako stabilan (bela varijanta Monfisa) te je rezultat još uvek kako tako izjednačen... Edit: 2 brejk/set lopte već odoše... Edit 2: na kraju ih je bilo 7... sent...using... Edited August 19, 2015 by Max Morlock
Cane Vukic Prebranac Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Престао сам гледати након првог сета. Јављајте
Max Morlock Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Neće se Đoković naigrati u Cinciju... 2:1 trenutno za njega, Per vratio brejk. Usput mu pukla patika. Novak uglavnom statira, Per igra sam sa sobom. sent...using...
svashtabezneshto Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Ima neku povredu stopala. Brejknuo ga mali. Ovo je kao kad imaš ugovoren seks, pa oni kao poštujete neke norme, izlazak, bioskop, večera. bla bla bla.. i sve se zna kako će se završiti ali mora procedura (uglavnom dosadna, jer da nije dosadna to bi bila veza a ne seks šema) da se ispoštuje. Vratio mu Novak brejk.
Cane Vukic Prebranac Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Ovo je kao kad imaš ugovoren seks, pa oni kao poštujete neke norme, izlazak, bioskop, večera. bla bla bla.. i sve se zna kako će se završiti ali mora procedura (uglavnom dosadna, jer da nije dosadna to bi bila veza a ne seks šema) da se ispoštuje.
Max Morlock Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Gde su mladi tu je i šala... sent...using...
Mil@n Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Ovo je kao kad imaš ugovoren seks, pa oni kao poštujete neke norme, izlazak, bioskop, večera. bla bla bla.. i sve se zna kako će se završiti ali mora procedura (uglavnom dosadna, jer da nije dosadna to bi bila veza a ne seks šema) da se ispoštuje. Ja iskreno prvi put čujem da se tako ugovara sex... Očigledno nisi laka roba. :D Šalim se naravno, pls dont kill me :(
Recommended Posts