Jozef K. Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 I Đoković je prošao kroz fjučers. Gledao sam ga mislim u leto 2003 na Zvezdi. Video se iz aviona talenat. Fjučersi su glupost da igraju stariji od 21 godine.
Timmy Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Pa mnogo je 3 velika turnira u samo 5 nedelja. Možda je to bolje i za Novaka. U sezoni šljake imao je mnogo više vremena, pa je preskočio Madrid. A Jelena igra neki celendzer u Kini. Svašta.
Max Morlock Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Preskoči Montreal i sabije Cinci kao predjelo USO? :) Sounds like a plan [emoji106] sent...using...
Max Morlock Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Mada realno mislim da njemu nije neki problem da istambura sva tri (severno)američka betonca... Zaboravih to da dodam na kraju prošle poruke, prerano pritisnuh trouglić :D sent...using...
Max Morlock Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Uzeo Rafa Hamburg... (tačnije Fonjini mu poklonio na tacni svojom ludom glavom). Radovanje i samoloženje na kraju zajebalo i Đokovića kad bi uzeo Roland Garros [emoji38]ol: Jeste bilo zajebano, jeste bila muškog udaranja i žestoke borbe u kojoj je oba seta Fabio izgubio "na glavu"... ali Rafa ga malo pretera na kraju :D sent...using...
Arkadija Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Fonjini dokazao kolika je budaletina (ponovo) Pogotovo, što se tokom pauze između gemova, pred sam kraj, posvađao sa Nadalom. Možda se i nije posvađao, možda su se samo nešto raspravljali, Pralica je rekao da su pričali na španskom. A Nadal se verovatno radovao toliko, zato što je ovo , valjda, poslednji turnir na šljaci, pred sezonu betona, koja traje do kraja godine.
Malvo Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 (edited) https://www.youtube.com/watch?v=qo76sXkZXoY Edited August 2, 2015 by Malvo
Max Morlock Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Pročitah na netu da ga je isprozivao za konstantno prekoračenje vremena kod servisa. sent...using...
aram Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 ja nesto videh da je navodno stalno kasnio sa namestanjem kad je fonjini servirao...
Timmy Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Samo mu je skresao u lice ono što ceo teniski svet misli i priča.
Tinman Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Danijeleu Braćaliju i Potitu Staraćeu zauvek je zabranjeno profesionalno bavljenje tenisom. Italijanska federacija sprovela je sopstvenu istragu, pošto su sudske vlasti u Kremoni presrele telefonske i internet razgovore Braćalija i Staraćea. Njih dvojica su takođe, suočena sa optužbom za kriminalno udruživanje.
Recommended Posts