Jump to content

Tenis 2015

Featured Replies

• Author

moracemo za "namestanje zreba" isto pravilo uvesti kao i za doping  - ban

Izubi Viktor laganeze danas

Verovatno će malo bolje da se sprema za Vimbldon.

Ne znam sto je uopšte i igrao. A najčudniji mi je Ferer. Jedini je uz Novaka preskočio prethodne dve nedelje, A onda igra sad u Notingemu. Verovatno ide logikom da nema šta da traži na travi, pa igra samo turnir koji niko drugo ne igra.

Vreme je da se otvori 1 topic za 1 Wimbeldon.

A najčudniji mi je Ferer. Jedini je uz Novaka preskočio prethodne dve nedelje, A onda igra sad u Notingemu. Verovatno ide logikom da nema šta da traži na travi, pa igra samo turnir koji niko drugo ne igra.

I puko prvo kolo od Bagdatisa 2:0 :lol: Ne znam da nije mozda povredjen.

sta te tacno cudi? covjek uzeo odmor nakon rg-a i kroz taj turnir odlucio da se spremi za wimbleon.

Samo to sto je jedini iz top20 imao takvu taktiku. Legitimno naravno, samo mi bilo zanimljivo videti ga na ovom turniru u nedelji pred W. A i sta pisati o turniru nego o prvom nosiocu :)

Đere izgubio od Delbonisa (82. na atp listi) sa 7:6, 6:3, u četvrtfinalu Milana, ali bio je potpuno ravnopravan u suštini. Prilično me raduje kako izgleda.

Edited by kobni zelaya

koli je bio realno najtezi moguci protivnik za novaka. 

Meni se sviđa što je Novak dobio Kolšajbera za protivnika. Unazd nekoliko slemova, on praktično do polufinala ne igra sa ozbiljnim protivnikom, koji može da ga natera da igra punom snagom. 

Taj Djere ima 20 godina. Novak je sa 20 godina osvajao mastere. Sta propustam?

Edited by Fins fleet

Promenio se tenis u tih 10 godina, stariji igrači su u prednosti više nego ikad. A i ne možemo gledati druge tenisere po Novaku. On je izuzetak našeg tenisa, jbga.

Djere ako nastavi ovako možda može da dobaci do Viktora ili Tipse što bi bilo odlično.

Više liči da će da dobaci do Krajinovića i Lajovića, nadam se da grešim. :)

Pa dobro, i to je ok. Biti medju 100 u svetu u bilo cemu je veliki uspeh.