Musky Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 (edited) i šta bi za Viktora? ...oli će mu tikepa gaziti Vimbldonske pašnjake... Lisicki ladno počinje prvi servis samo sa jednom loptom, a onda traži drugu od de-čice ako prvi ne prođe ...i servira tri asa u prvom gemu. Edited June 18, 2015 by Musky
Arkadija Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Izner i Felisijano Lopez igraju najdosadniji meč u istoriji tenisa. Zapravo, nema igre, samo servisi, tj. asovi. i onda 25 sekundi dok se Lopez prošeta da uzme peškir. Žao mi publike. BTW, od kada je igračima dozvoljeno da umesto u šorcevima, igraju u kupaćim gaćama , jer u tome je danas Lopez. Ne znam kako diše u ovima, a nisam sigurna ni kako ih je navukao.
Time Crisis Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Ima nešto i do Viktora valjda :) Slažem se, odličan je bio Viktor, osim povremenog glupavog drop-šota. :)
Timmy Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Dropsot ima svoju svrhu i kad ne uđe. Nije bar Novak lud što ga toliko igra protiv nekih igrača.
Time Crisis Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Kanda su Novakovi malo bolji nego Viktorovi. :P
Max Morlock Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 Izner i Felisijano Lopez igraju najdosadniji meč u istoriji tenisa. Zapravo, nema igre, samo servisi, tj. asovi. i onda 25 sekundi dok se Lopez prošeta da uzme peškir. Žao mi publike. Karlović malopre protiv Berdića... 17 servis gemova, 45 asova Ljudi su se nagledali skupljanja loptica i brisanja peškirom. BTW, od kada je igračima dozvoljeno da umesto u šorcevima, igraju u kupaćim gaćama , jer u tome je danas Lopez. Ne znam kako diše u ovima, a nisam sigurna ni kako ih je navukao. Do tell -- jesu l' bile Speedo?
Max Morlock Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 Meanwhile... Žile Simon otreso prvu frizuru tura Sraonića ???? Ima nade za tenis ;) :D P.S. Zalizani je bio spektakularan raspad... Sent from stolen SM-N910C using drugs
Arkadija Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 Nisu bile takve, mislim da bi ga uhapsili zbog javne sablazni. Lopezove su bile sa nogavicama kao veoma uske biciklictičke pantalonice, ali znatno kraće, nešto kao ovo
Recommended Posts