freakns Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 matori Rafa? a dodali ono o da zvuci kao "spanski nadimak"... mislim, nemam pojma, prvi put cujem, ali mi ovo dodje logicno
borris_ Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 Šta će im reflektori kad smrkava u 9... Mogu igrati do 9h45.
April Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 Na 3 dobijena ne vidim ko može da ga dobije sada. Nije nemoguće, ali realno, ako sada ne uzme RG... Uzeće dogodine. :) E, ovo je istina. To je otprilike najveći smor koji moraju da otrpe R&R i preostala buranija. Uporan je kao bizon.
Max Morlock Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 Odgledao sam reprizu danas. To je bila brutalna demonstracija sile - ali ne znojem i iznurivanjem nego zastrašujućom ležernošću. Način na koji je uzeo prvi set hirurškom intervencijom u tačno dva ključna poena... i kako je odradio koliko i kad je trebalo u drugom - maestralno. ☺ Sent from stolen SM-N910C using drugs
freakns Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 eno, stavih... mozda ja ne budem baksuzan po Njoleta :D
Timmy Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Nekog jakog je dobio u prvom kolu posle preokreta, ne mogu se setim.sad koga
levi Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 matori Rafa? a dodali ono o da zvuci kao "spanski nadimak"... mislim, nemam pojma, prvi put cujem, ali mi ovo dodje logicno mislim da nema o. Ali je i dalje kretenski kao i većina tih nadimaka koje smišljaju Noletovi botovi
Timmy Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Ja sam vec neko vreme prestao da čitam komentare na b92 na teniske vesti. Tu se najbolje vidi koliko smo glup i lud narod. A najviše mi smeta taj aksiom da se Nadal drogira svim i svacim, A nas Njoko bobom dan da igra po 5 sati. Nigde logike.
Čutura Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 matori Rafa? a dodali ono o da zvuci kao "spanski nadimak"... mislim, nemam pojma, prvi put cujem, ali mi ovo dodje logicno komentatori na marki ga zovu celavi
Jozef K. Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Nekog jakog je dobio u prvom kolu posle preokreta, ne mogu se setim.sad kogaSocka, pa u drugom Karinu Bustu. Dobar otpor Isneru. Valjda ga posluži žreb na RG, jer brani 4r.
gone fishing Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 rafaold je moja kreacija ^_^ , čisto da se istakne kako je prešao zenit i nalazi se na silaznoj putanji u karijeri, da to više nije onaj rafaborg iz perioda 2008-2013 kada je dominirao svetskim tenisom
Recommended Posts