May 17, 20159 yr nego, ne vidi se, je li ovo moet ? oni sponzorišu federera, pa vi sad vidite ali, bog voli srbe, neće moći ed. ne znam za rg, videćemo, ima još vremena Edited May 17, 20159 yr by dùda
May 17, 20159 yr Ovo stvarno ohrabruje pred RG. Sad se zapravo vise se plasim nekog napaljenog Vavrinke u osmini i ranije, nego eventualnog polufinala i finala
May 17, 20159 yr Ovo stvarno ohrabruje pred RG. Sad se zapravo vise se plasim nekog napaljenog Vavrinke u osmini i ranije, nego eventualnog polufinala i finala meni je ta opcija nekog neugodnog a da nije ni fed ni rafa, već duže vreme u glavi
May 17, 20159 yr meni je ta opcija nekog neugodnog a da nije ni fed ni rafa, već duže vreme u glavi Na 3 dobijena ne vidim ko može da ga dobije sada. Nije nemoguće, ali realno, ako sada ne uzme RG... Uzeće dogodine. :) Ali mora da iskoristi situaciju, sve mu je na ruku. Nadal nikad slabiji, Federera danas rutinski, Wawrinka se raspada takođe, ostali slabo prete, ili nikako.
May 17, 20159 yr fed ne moze, bice lose ako zreb spoji novaka sa rafom u cetvrtini. tada bi mogao izgubiti polufinale, od mareja.
May 17, 20159 yr škot može da bude neugodan sa njim se nikad ne zna Može, nema dileme. Ali opet, garantujem da je svima njima gore kada preko mreže imaju Novaka, nego obrnuto. Realnost je da Novak počinje RG u nikad boljoj situaciji po njega. Nadam se da će da iskoristi to, nema razloga da ne bude tako. Edited May 17, 20159 yr by Glas RazumaN
May 17, 20159 yr Nema potrebe da se štedi u Parizu, mislim da nikom neće ostaviti prostora za improvizacije.
May 17, 20159 yr tačno bih se roknula da marej uzme rg ma nema šanse. Novak je sada u takvom momentumu, da može protiv svakoga da odigra 5 setova i da pita " jel oćete još?"
May 17, 20159 yr Izvući će u žrebu Rodžera-Vasselina i neće moći ništa protiv dvojice na tako širokom terenu nisam optimista al nek nas obraduje