duda Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 (edited) nego, ne vidi se, je li ovo moet ? oni sponzorišu federera, pa vi sad vidite ali, bog voli srbe, neće moći ed. ne znam za rg, videćemo, ima još vremena Edited May 17, 2015 by dùda
Tsai Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 Ovo stvarno ohrabruje pred RG. Sad se zapravo vise se plasim nekog napaljenog Vavrinke u osmini i ranije, nego eventualnog polufinala i finala
duda Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 Ovo stvarno ohrabruje pred RG. Sad se zapravo vise se plasim nekog napaljenog Vavrinke u osmini i ranije, nego eventualnog polufinala i finala meni je ta opcija nekog neugodnog a da nije ni fed ni rafa, već duže vreme u glavi
Mil@n Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 meni je ta opcija nekog neugodnog a da nije ni fed ni rafa, već duže vreme u glavi Na 3 dobijena ne vidim ko može da ga dobije sada. Nije nemoguće, ali realno, ako sada ne uzme RG... Uzeće dogodine. :) Ali mora da iskoristi situaciju, sve mu je na ruku. Nadal nikad slabiji, Federera danas rutinski, Wawrinka se raspada takođe, ostali slabo prete, ili nikako.
nenad Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 fed ne moze, bice lose ako zreb spoji novaka sa rafom u cetvrtini. tada bi mogao izgubiti polufinale, od mareja.
Mil@n Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 (edited) škot može da bude neugodan sa njim se nikad ne zna Može, nema dileme. Ali opet, garantujem da je svima njima gore kada preko mreže imaju Novaka, nego obrnuto. Realnost je da Novak počinje RG u nikad boljoj situaciji po njega. Nadam se da će da iskoristi to, nema razloga da ne bude tako. Edited May 17, 2015 by Glas RazumaN
Musky Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 Nema potrebe da se štedi u Parizu, mislim da nikom neće ostaviti prostora za improvizacije.
Arkadija Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 tačno bih se roknula da marej uzme rg ma nema šanse. Novak je sada u takvom momentumu, da može protiv svakoga da odigra 5 setova i da pita " jel oćete još?"
mlatko Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 Izvući će u žrebu Rodžera-Vasselina i neće moći ništa protiv dvojice na tako širokom terenu nisam optimista al nek nas obraduje
Recommended Posts