keitel Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Koje jedenje govana. Najbolji je Nadal kome smeta što se Almagro buni u meču protiv njega, ali podržava Ramosa u pravednoj borbi. Čudi me da Ramos nije popio neku suspenziju, ovo na kraju je bilo baš ružno.
harper lee Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Koje jedenje govana. Najbolji je Nadal kome smeta što se Almagro buni u meču protiv njega, ali podržava Ramosa u pravednoj borbi. Čudi me da Ramos nije popio neku suspenziju, ovo na kraju je bilo baš ružno. Pri cemu ono sto on radi sa pauzama izmedju servisa prevrsuje svaku meru. Otkad je uvedeno ogranicenje svi igraci su se prilagodili, jedino se jos njemu dopusta da pravi reklamni blok pre svakog servisa.
aram Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 u, sad vidim da je lajovic dobio bornu corica, nisam se nadao...
Arkadija Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Ja bih baš volela da Marej lagano pobedi Nadala. Nešto mi se ne sviđa Nadalova naložena faca, ko da je svaki poen pitanje života. Jasno, on uvek tako igra, ali je sada postao baš iritantan. Valjda mora da se duva pred domaćom publikom.
renne Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Kad ja više ne navijam za Nadala, a mnogo sam ga gotiivo uvek. Mnogo je postao iritantan (meni bar)
Musky Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Valjda mora da se duva pred domaćom publikom. ,,...da se duva,, ...
Arkadija Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Izdrža Marej. Nadal mnogo greši, i džaba mu to svo loženje. i duvanje . :D
Recommended Posts