stajebrebilo Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 (edited) inače meni je novi sad u filmovima interesantan, u smislu koliko ga nema. i stvarno ne znam da se ns negde posebno pojavljivao, kao ni ostali gradovi sfrj. 'Covek u srebrnoj jakni' sa M. Strljicem, cak ima i scena u staroj kafani 'Tašta', pa na Najlon pijaci... edit - sad videh da je ovo u stvari mini serija... Edited December 23, 2014 by vookela
kobni zelaya Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Preko te serije je Novi Sad postao deo Drive ikonografije, ni manje ni više....
halloween Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 U okviru ciklusa Gradovi na filmu, Rim u Jugoslovenskoj Kinoteci od 21.9.
kud_genijalci Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Mu gradove volimo zbog režisera a nisu njihovi filmovi dobri zbog gradova. San Francisko nam je lep zbog Vrtoglavice, a u Oženih se ubicom sekirom, SF je Obrenovac. Pariz je lep u Ameliji Pulen, a kod Vudija Alena je - kao i Nevjork - dosadan. Ali prošle nedelje sam ba Palmi plys gledao Statement, koji se odigrava u Nici. E ta NIca svakom filmu daje šarma. Te terasice sa cvećem, stepenaste ulice, žive boje. I Buenos Aures isto radi ali drugim bojama.
slepa živana Posted September 20, 2018 Posted September 20, 2018 nešto sam juče pročitala u izlogu servantesa. barselona u filmovima. ne sećam se da li je predevanje ili...
steins Posted September 20, 2018 Posted September 20, 2018 Kad smo ko geografije - danas sam po jubilarni milioniti put gledao Die Hard 2 i zapadne mi za uvo detalj koji do sada nisam primećivao - Franco Nero se dovozi iz centralnoameričke države po imenu Val Verde - i tu se setim da je Švarceneger u Commandosu isto krenuo da ruši vlast u Val Verdeu. Odem na Gugl a on mi kaže da je Val Verde omiljeno ime lika po imenu Steven E Souza, scenariste. Inače ga je uzajmio od Kalifornijskog okruga.
Bujodrag Posted September 20, 2018 Posted September 20, 2018 Meni je Viki, Kristina, Barselona bio super. Doduše, Barselonu nisam ni video, najviše sam gledao Havijera Bardama. On je car. Kao Tom Hardi sada
Recommended Posts