Jump to content
IGNORED

Islamska drzava

iDemo

Recommended Posts

Posted

Zabavno je.

Intelektualna promisljanja o Deda Mrazu na oblaku.

Islamska verzija.

Pa jos svetla buducnost.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• iDemo

107

• Bane5

86

• Ryan Franco

85

• Muwan

67

Top Posters In This Topic

Posted

Ja nigde nisam napisao da je svetla. Niti da je mračna.

Samo sam pretpostavio koja će biti. :)

Posted

Pricati u 21.v o religiji buducnosti je onako bas bas intelektualno dostignuce.

Deda Mraz i dalje yebe uzduz i popreko zvao se Alah Jahve ili kako vec.

Zapravo jeste,kao student sociologije mogu ti reci da su davno davno pala u vodu ta pozitivisticka predvidjanja o smrti religije i rastu nauke i razuma(samo su ga tada sasolji na drugi vek) tako da razmisljanje o islamu,kada se uzmu u obzir svi faktori,kao o religiji 21 veka nije nimalo glupo predvidjanje

Послато са GT-P7500 користећи Тапаток 2

Posted

Nema to veze sa pozitivistickim stremljenjima.Ne moze religiju da diktira tehnoloski inferiorna civilizacija.

Posted

Pogledaj procente rasta broja muslimanskih vernika u SAD. Ja ih iskreno ne znam ali imam predosećaj da se ne razlikuje puno od porasta globalno (ako se odbije faktor prirodnog priraštaja). 

Ako ništa drugo, daj da uporedimo nekako odnos konverzije iz nečega u islam i iz islama u nešto. 

Posted

Mnozenje tehnoloski inferiornih u sukobu sa tehnoloski superiornim je slabo oruzje.

Tu ce usled inercije miroljubivosti Islama kad tad doci do o ruk opcije.

Tomahavk>10oro dece

Posted

Mislim da grešiš što Islam pomatraš isključivo kroz njegove militantne forme. Pre par su naveli primer šta motiviše konverziju u Indiji npr. 

Ne mora da bude nikakvih sukoba.

Posted (edited)

Aha kako da ne lol

Islam ne poznaje sekularizam sto je odlika hriscanske civilizacije (ma kakva bila)

Zato se ova tema i zove Islamska a ne Al Bagdadijeva,Talibanska ili kako vec drzava

Sta cemo kad miroljubiv Islam naleti na uzasne ateiste ko ja koji ni mrtvi nece da chame po 5 puta na dan po dzamijama i jeze se na svo to zavijanje.

O potencijalu za reformu i prihvatanje nekih civilizacijskih tekovina koje nisu srednji vek sam skeptican.

Mozda za 600 g?

Edited by frn1782
Posted

Svakako sam imao na umu decenije, ako ne i vekove. 

Posted

"ISIS is very afraid of the women fighters," Dicle told VICE News, while suggesting that their glory also provoked the Turkish state. "By specifically torturing and abusing the dead body of a woman fighter, the Turkish state is sending the message, 'Look, these women aren't really that powerful.'" He added that the abuse of Elturk may also be an attempt to provoke the PKK to greater violence.

Posted

Dignut je u vazduh hram u Palmiri. 

Prethodno je javno ubijen 81ogodišnji arheolog koji je bio valjda upravnik kompleksa. Zato jer je išao na "nemuslimanske konferencije" ili tako nešto. 

Posted (edited)

ISIS%20Sanctuary%2070812-01_7.png

Ne kapiram najbolje ovu mapu. Šta se dešava u i oko Tikrita trenutno? Po mapi je support zone ali zar ISIS nije okupirao Tikrit?

Aha, oslobođen je. Stekao sam utisak da ta operacija još traje. 

Edited by McCabe
  • Create New...