duda Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 (edited) ja cu veceras na pivo, mozda padne i neka kurva. dzenet džehenem mi zagarantovan. popravila ed. jer ono beše , quod licet iovi ... itd Edited August 19, 2015 by dùda
Meazza Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Svedočim da nema drugog boga osim Allaha, i svedočim da je Muhamed Božiji rob i Božiji poslanik. to je sve. ja sam musliman, i nema toga ko moze da tvrdi drugacije. So deep.
MancMellow Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 (edited) ja cu veceras na pivo, mozda padne i neka kurva. dzenet mi zagarantovan. Whoever says there is no god but Allah enters Paradise even if he commits adultery and even if he steals Cekaj malo, pa po ovome je zagarantovan i svim hriscanima jer i za njih je to taj jedan bog, samo sto uglavnom bas i nema ime i sto ima neke...hm, malo drugacije karakteristike, ali to je taj bog :D Edited August 19, 2015 by MancMellow
Ryan Franco Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Zato i kazem da je islam religija buducnosti.
ObiW Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Cekaj malo, pa po ovome je zagarantovan i svim hriscanima jer i za njih je to taj jedan bog, samo sto uglavnom bas i nema ime i sto ima neke...hm, malo drugacije karakteristike, ali to je taj bog :D Pozdravili te southern baptists. Njima je isto to jedino vazno ("to accept Jesus Christ as your Lord, Savior and God..."). Dobro, bitno im je i da ih ne vidi komsija da kupuju alkohol u radnji, a bitno je i da alkohol ne drze u kuci nego u frizideru u garazi...
MancMellow Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 E jbg, tesko ce neko ko nije hriscanin prihvatiti Isusa kao svog Lord, Saviour and God :D
ObiW Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 E jbg, tesko ce neko ko nije hriscanin prihvatiti Isusa kao svog Lord, Saviour and God :D Slicnost sa onim sto je Gandalf napisao (u vezi muslimana) mi se ucinila velikom.
Gandalf Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Cekaj malo, pa po ovome je zagarantovan i svim hriscanima jer i za njih je to taj jedan bog, samo sto uglavnom bas i nema ime i sto ima neke...hm, malo drugacije karakteristike, ali to je taj bog :D naravno. vazi za sve monoteiste. :misko:
Gandalf Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Slicnost sa onim sto je Gandalf napisao (u vezi muslimana) mi se ucinila velikom. nisi promasio. Mohamed Hatami je jednom prilikom rekao da bi islamska demokratija bila najslicnija USofA. upravo zbog toga sto nepostojanje vrhovnog religioznog autoriteta (koji postoji kod katolika) znaci da je nemoguce nametnuti jednu i jedinu dogmu. pa neka cveta hiljadu hriscanskih/muslimanskih cvetova.
Pontijak Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 sta je ovo, islam religija buducnosti, neka cveta hiljadu hriscansko/muslimanskih cvetova, ima li u islamu neka varijanta gnavatora similarna jehovinim svedocima?
Pečorin Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 (edited) Mohamed Hatami je jednom prilikom rekao da bi islamska demokratija bila najslicnija USofA jašta Edited August 20, 2015 by Pečorin
Elmer Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 ... ali to da ima "muslimana koji osudjuju ISIS" je prilicno nebitno za ceo fenomen. Slazem se da nije od sustinske vaznosti, nego mnogi ni ne prave razliku, a pritom sire islamofobiju ili se, pronikli u tajne ovozemaljskog bitisanja, generalno podsmevaju unazadjenim vernicima, ne postujuci tudja misljenja i slobodu religije... A i bitno je ako su ti sto ih osudjuju pasivni. Ljudi su generalno takvi, u stanju smo da medjusobno naglabamo i pametujemo dok ne presvisnemo a da delujemo malo teze (u borbi protiv ekstremizma koji nije karakteristican samo za jednu religiju, protiv ljudi koji se igraju politikom a reference traze u religijskim izvorima).
frn1782 Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Pricati u 21.v o religiji buducnosti je onako bas bas intelektualno dostignuce. Deda Mraz i dalje yebe uzduz i popreko zvao se Alah Jahve ili kako vec.
Ryan Franco Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Zamisli koliko si tek glup ti koji se osvrćeš na moje gluposti. :)
Recommended Posts