Jump to content
IGNORED

Islamska drzava

iDemo

Recommended Posts

Posted (edited)

ja cu veceras na pivo, mozda padne i neka kurva. dzenet  džehenem mi zagarantovan.   :evil:

popravila  :fantom:

ed.

jer ono beše , quod licet iovi ... itd 

Edited by dùda
  • Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• iDemo

107

• Bane5

86

• Ryan Franco

85

• Muwan

67

Top Posters In This Topic

Posted

Svedočim da nema drugog boga osim Allaha, i svedočim da je Muhamed Božiji rob i Božiji poslanik.

to je sve. ja sam musliman, i nema toga ko moze da tvrdi drugacije.

So deep.

Posted (edited)

ja cu veceras na pivo, mozda padne i neka kurva. dzenet mi zagarantovan:wub:

Whoever says there is no god but Allah enters Paradise even if he commits adultery and even if he steals 

Cekaj malo, pa po ovome je zagarantovan i svim hriscanima jer i za njih je to taj jedan bog, samo sto uglavnom bas i nema ime i sto ima neke...hm, malo drugacije karakteristike, ali to je taj bog :D

Edited by MancMellow
Posted

Zato i kazem da je islam religija buducnosti.

Posted

Cekaj malo, pa po ovome je zagarantovan i svim hriscanima jer i za njih je to taj jedan bog, samo sto uglavnom bas i nema ime i sto ima neke...hm, malo drugacije karakteristike, ali to je taj bog :D

Pozdravili te southern baptists. Njima je isto to jedino vazno ("to accept Jesus Christ as your Lord, Savior and God...").

Dobro, bitno im je i da ih ne vidi komsija da kupuju alkohol u radnji, a bitno je i da alkohol ne drze u kuci nego u frizideru u garazi...

Posted

E jbg, tesko ce neko ko nije hriscanin prihvatiti Isusa kao svog Lord, Saviour and God :D

Posted

E jbg, tesko ce neko ko nije hriscanin prihvatiti Isusa kao svog Lord, Saviour and God :D

Slicnost sa onim sto je Gandalf napisao (u vezi muslimana) mi se ucinila velikom. 

Posted

naravno. vazi za sve monoteiste. 

:misko:  

four-eyes.jpg

Posted

Slicnost sa onim sto je Gandalf napisao (u vezi muslimana) mi se ucinila velikom. 

nisi promasio.

Mohamed Hatami je jednom prilikom rekao da bi islamska demokratija bila najslicnija USofA. upravo zbog toga sto nepostojanje vrhovnog religioznog autoriteta (koji postoji kod katolika) znaci da je nemoguce nametnuti jednu i jedinu dogmu. pa neka cveta hiljadu hriscanskih/muslimanskih cvetova.

Posted

sta je ovo, islam religija buducnosti, neka cveta hiljadu hriscansko/muslimanskih cvetova, ima li u islamu neka varijanta gnavatora similarna jehovinim svedocima?

Posted (edited)

Mohamed Hatami je jednom prilikom rekao da bi islamska demokratija bila najslicnija USofA

jašta

210070262_25487f876d.jpg

Edited by Pečorin
Posted

... ali to da ima "muslimana koji osudjuju ISIS" je prilicno nebitno za ceo fenomen.

Slazem se da nije od sustinske vaznosti, nego mnogi ni ne prave razliku, a pritom sire islamofobiju ili se, pronikli u tajne ovozemaljskog bitisanja, generalno podsmevaju unazadjenim vernicima, ne postujuci tudja misljenja i slobodu religije...

A i bitno je ako su ti sto ih osudjuju pasivni. Ljudi su generalno takvi, u stanju smo da medjusobno naglabamo i pametujemo dok ne presvisnemo a da delujemo malo teze (u borbi protiv ekstremizma koji nije karakteristican samo za jednu religiju, protiv ljudi koji se igraju politikom a reference traze u religijskim izvorima).

Posted

Pricati u 21.v o religiji buducnosti je onako bas bas intelektualno dostignuce.

Deda Mraz i dalje yebe uzduz i popreko zvao se Alah Jahve ili kako vec.

Posted

Zamisli koliko si tek glup ti koji se osvrćeš na moje gluposti. :) 

• Create New...