steins Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 ovo ne moze biti istina. jesu zivotinje ali nesto ovako je previse cak i za njih btw oni objavljuju sve gadosti koje rade i dice se time, ovako nesto nisu objavili daj bože da je neko preterivanje u cilju medijskog rata protiv ISIS-a ne znam, samo prenosim ono što sam gledao - u pitanju je bila N1 televizija danas, kako rekoh, pa cenim da neće biti mnogo teško da se taj prilog pronadje na netu.
precog Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 A u cemu je vrednost prenosenja ove informacije?
dillinger Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 (edited) Bila istina ili ne, ISIS-ovci generalno deluju kao megatrolovi ispali iz nekog 80s horor filma a ne zatucani pustinjski kozojebi. Nezapamćena fetišizacija smrti Edited August 17, 2015 by dillinger
Hella Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 (edited) kako nezapamćena kroz vekove se muslimani busaju kako oni više vole smrt nego ćafiri život + ako mislite da je nešto tamo nemoguće stvarno ste dobrodušni Edited August 17, 2015 by Hella
steins Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 A u cemu je vrednost prenosenja ove informacije? ne znam - to moraš da pitaš N1, oni su je pustili u javnost. Lično mislim da samo šire mržnju prema muslimanima.
precog Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Kapiram, a koja je tvoja motivacija da podelis ovu informaciju sa forumom? Da povecas nivo informisanosti u forumasa, da sablaznes narod ili sta?
steins Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Kapiram, a koja je tvoja motivacija da podelis ovu informaciju sa forumom? Da povecas nivo informisanosti u forumasa, da sablaznes narod ili sta? ostao sam šokiran. Izvini što sam ti zatresao kavez. Zato sam i stavio spojler.
duda Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 ostao sam šokiran. takođe toliko je strašno da normalan čovek teško u tako nešto može da poveruje ne gledam N1 na redovnoj bazi i ne znam mnogo o njima, ali ne verujem da su toliki bilmezi da puste ovakv nešto olako, tj. bez provere a da li je trebalo ovde podeliti tu informaciju, pa ne vidim zašto ne ? i ko sad treba da određuje gustinu i vrstu rešeta ? ne kapiram
vathra Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Treba da vidite na sta to lici u praksi u Koreji. Oni crkvu veoma cudno vide, gledano iz Evropske perspektive. Cak i vizuelno vole da udare svetlece krstove, cak i s onim sijalicama za jelku ako nema nista bolje. Gomila sitnih i velikih sekti, raznih flejvora hriscanstva, isto takmicenje u velicini kao i u Evropi ali bez sofistikacije koja se valjda postize vekovima prakse. Nekako deluje kao da se zajebavaju. A onda pricas s ljudima i skontas da je fora u tome da ako radis u nekoj firmi da ti je prilicno zgodno za karijeru da budes deo kongregacije ciji su deo i sefovi (posto se privrzenost firmi podrazumeva skoro isto kao u Japanu). Nesto slicno masonskim redovima, prilika da ravnopravno budes u drustvu u kome inace ne bi bio, pa kad se vec stvore poznanstva onda se valjda brze i napreduje. Svi nehriscani su prilicno nadrkani zbog toga i prakticno su ostali verni nekim drugim verama kao iz inata. Cini mi se da Korejcima crkva igra ulogu stranke u Srbiji. Плус им цркве имају врло шпицасте звонике. Посебно ме је изненадило код Инчона у једном савременом блоку (направљеном усред неке недођије), што имају три цркве на по 200 метара. ---- За лудаке из ИСИЛ-а: кад је био грађански рат у Тунису пре неких 20 година долазиле су неке сумануте вести одатле. Није било камера на мобилнима и нета, па је све остало на неким вестима које су звучале сумњиво. Једна од суманутијих вести је била о упаду исламиста у неко село, где су поубијало двесто мештана. Наводно су покупили све људе, и на градском тргу им је један патуљак сабљом секао главе. Тад ми се чинило као тотална глупост, али са гомилом материјала који данас стиже из ИСИЛ-а пре бих рекао да је то све део наслеђа из средњевековних времена, а тек данас је избио на површину јер је лако снимити видео и послати га целом свету.
Desmond Bojčinski Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 пре бих рекао да је то све део наслеђа из средњевековних времена, а тек данас је избио на површину јер је лако снимити видео и послати га целом свету. Dodaj na to retarde koji sa zapada dolaze da se bore za njih, i dobiješ snimke u 4K Ultra HD SloMo formatu, često vrlo maštovito scenirane
precog Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 ostao sam šokiran. Izvini što sam ti zatresao kavez. Zato sam i stavio spojler. takođe toliko je strašno da normalan čovek teško u tako nešto može da poveruje ne gledam N1 na redovnoj bazi i ne znam mnogo o njima, ali ne verujem da su toliki bilmezi da puste ovakv nešto olako, tj. bez provere a da li je trebalo ovde podeliti tu informaciju, pa ne vidim zašto ne ? i ko sad treba da određuje gustinu i vrstu rešeta ? ne kapiram mislim da je debilno kaciti nepotvrdjene, bombasticne vesti da bi se, eto, ljudi zgrazavali. ne doprinosi kvalitetu diskusije, a kolicina informacije koju ta vest nosi je mala.
duda Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 ne doprinosi kvalitetu diskusije, a kolicina informacije koju ta vest nosi je mala. slažem se da ne doprinosi kvalitetu diskusije, količina informacija je zanemariva, ali ovde nije poenta u količini informacija a i ne mora sve da doprinosi kvalitetu diskusije, ne mogu baš svi postovi da budu takvi sa druge strane, ako je informacija tačna, ljudi treba to da znaju e sad, ne znam koliko je n1 pouzdan, ali opet, koja to mora da bude debilana da onako nešto prenesu bez potvrde
steins Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 mislim da je debilno kaciti nepotvrdjene, bombasticne vesti da bi se, eto, ljudi zgrazavali. ne doprinosi kvalitetu diskusije, a kolicina informacije koju ta vest nosi je mala. Ja stvarno ne znam sta si mi se nakačio. Imaš li ti kakav problem sa mnom?
precog Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Komentarisem tvoj post, ne komentarisem tebe. Dozvoljeno je na forumu komentarisati tudje postove, zar ne? Ne znam cemu ta nervoza :(
Recommended Posts