beta Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 ako nisi bio u Indiji obavezno idi. luda kuća, posebno sever/severozapad
Prokleto Djubre Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Treba da vidite na sta to lici u praksi u Koreji. Oni crkvu veoma cudno vide, gledano iz Evropske perspektive. Cak i vizuelno vole da udare svetlece krstove, cak i s onim sijalicama za jelku ako nema nista bolje. Gomila sitnih i velikih sekti, raznih flejvora hriscanstva, isto takmicenje u velicini kao i u Evropi ali bez sofistikacije koja se valjda postize vekovima prakse. Nekako deluje kao da se zajebavaju. A onda pricas s ljudima i skontas da je fora u tome da ako radis u nekoj firmi da ti je prilicno zgodno za karijeru da budes deo kongregacije ciji su deo i sefovi (posto se privrzenost firmi podrazumeva skoro isto kao u Japanu). Nesto slicno masonskim redovima, prilika da ravnopravno budes u drustvu u kome inace ne bi bio, pa kad se vec stvore poznanstva onda se valjda brze i napreduje. Svi nehriscani su prilicno nadrkani zbog toga i prakticno su ostali verni nekim drugim verama kao iz inata. Cini mi se da Korejcima crkva igra ulogu stranke u Srbiji.
Marcus Wulffings Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 ako nisi bio u Indiji obavezno idi. luda kuća, posebno sever/severozapad kada ojačam želudac i creva obložim kevlarom
beta Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 grešiš, klopa je odlična (naravno uz mere predostrožnosti). uostalom, ja sam pretekla...
Marcus Wulffings Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 veliki prezidijum će razmotriti tvoj predlog
Prospero Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Mothers of ISIS Their children abandoned them to join the worst terror organization on earth. Now all they have is each other. STORY BY JULIA IOFFE In Calgary, between the soccer practices and the hours at her accounting job and the potlucks with the neighbors, Christianne Boudreau spent every spare minute watching Islamic State videos, her nose pressed up against the computer screen. Christianne Boudreau Damian She sat in the basement of her middle-class home in her middle-class suburb, a bare room that once belonged to her eldest son, Damian, and watched men posturing with big guns like teenagers. She watched firefights. She watched executions. But Boudreau barely registered any of the bloodshed. She was focused on the faces behind the balaclavas, trying to spot her son’s eyes. In Copenhagen, Karolina Dam was wild with fear. Her son Lukas had been in Syria for seven months. Three days earlier, she received word that he had been injured outside Aleppo, but she was convinced that he was dead. Sitting alone that evening, nervously puffing on a vaporizer, she couldn’t stop herself from sending a Viber message into the ether. “Lukas,” she wrote, “I love you so much my beloved son. I miss you and want to hug and smell you. Hold your soft hands in mine and smile at you.” Karolina Dam Lukas There was no reply. A month later, someone wrote back to her. It wasn’t Lukas. "What about my hands hehe" 1[/size] Dam had no idea who might have gained access to her son’s phone or Viber account, but she was desperate for information. Trying to stay calm, she wrote back: “Also yours, sweetie, but mostly Lukas’s.” 1 All chats and messages in this story have been reproduced with original spelling and punctuation. The person asked, “Can you handle some news?” “Yeah, honey,” Dam wrote. A few seconds, and then the response. “Your son is in bits and pieces.” ....
Muwan Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Damian izgleda kao prvorazredni demon, realno. Lukas, to je možda onaj što su ga preimenovali u Abu Nešto Al Denmarki i poslali ga u samoubilački napad negde kod Mosula. Naslov teksta je teško retardiran.
Skyhighatrist Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Tekst je odličan, kapiram da svaki roditelj oseti tešku mučninu posle čitanja...
steins Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 sad gledam na N1 ispovesti nekih Jazida koje su ISISovci pustili - pa ovo nije ni jezivo Jedna od priča je da su majke hranili sopstvenom decom, a onda im prikazivali filmove koje su snimali tokom spremanja jela. ja i dalje ne mogu da se priberem šta sam malopre slušao..
Đipalo Junuz Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Da li je mnogo teško da se pre spojlera napiše: "U spojleru se nalazi opis gadosti i užasa koje su isisovci radili zarobljenim ženama"?
Marcus Wulffings Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 sad gledam na N1 ispovesti nekih Jazida koje su ISISovci pustili - pa ovo nije ni jezivo Jedna od priča je da su majke hranili sopstvenom decom, a onda im prikazivali filmove koje su snimali tokom spremanja jela. ja i dalje ne mogu da se priberem šta sam malopre slušao.. ovaj je i mene prevazišao
marv Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 ovo ne moze biti istina. jesu zivotinje ali nesto ovako je previse cak i za njih btw oni objavljuju sve gadosti koje rade i dice se time, ovako nesto nisu objavili
Marcus Wulffings Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 daj bože da je neko preterivanje u cilju medijskog rata protiv ISIS-a
Recommended Posts