August 10, 20159 yr u zapadnoj kini su većinski muslimani. jedini problem je što peking to neće prepustiti mirne duše.
August 10, 20159 yr u zapadnoj kini su većinski muslimani. jedini problem je što peking to neće prepustiti mirne duše. A ostali, jedva čekaju da prepuste
August 10, 20159 yr za razliku od tih ostalih, kinezi se neće mnogo nećkati Da, mislim da će i Izraelsko rukovodstvo dva puta da razmisli, pre nego što krene sa taktičkim nuklerkama, ako bude ugrožena država... O Iranu, da ne pričamo, ako ih direktno napadnu, pregaziće ih kao plitak potok... Na bliskom istoku nema labavo, tako da su ovo baš-baš snovi pusti nekih budala, kao karta velike Srbije, samo u svetskim razemrama
August 10, 20159 yr Da, mislim da će i Izraelsko rukovodstvo dva puta da razmisli, pre nego što krene sa taktičkim nuklerkama, ako bude ugrožena država... O Iranu, da ne pričamo, ako ih direktno napadnu, pregaziće ih kao plitak potok... Na bliskom istoku nema labavo, tako da su ovo baš-baš snovi pusti nekih budala, kao karta velike Srbije, samo u svetskim razemrama Ti zaista misliš da će oni da direktno krenu na Izrael i Iran? Ne budi smešan.
August 10, 20159 yr Po ovoj mapi mi je ta JAm poput Sredingerove macke. Pa da ne pletem piletu™ kucine.