Jump to content
IGNORED

Islamska drzava

iDemo

Recommended Posts

Posted

Ovo što sam pustila tera kukove da mešaju. Baš nabijeno erotikom (za nas koji ne razumemo tekst).

Kako planiraju sa tim da se bore?

Zamisljam hiljade ljudi (i žena) na nekom  otvorenom prostoru kako zavodljivo, zatvorenih očiju, meša uz ovo.

Ovo je muzika za unutrasnji, veliki dzihad.

Prava sufi muzika je stvorena za misticna iskustva, a ne za borbu. Islamska drzava, talibani i drugi "fundamentalisticki" derivati dobro znaju zasto se bore protiv ovakvih stvari.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• iDemo

107

• Bane5

86

• Ryan Franco

85

• Muwan

67

Top Posters In This Topic

Posted

. (premotavam sa telefona na kraj topika)

Posted (edited)
Mondo jos promovise ovo. Report za promociju terorizma i nema naloga za manje od 5 minuta. Pesmica je bila krajnje pevljiva. Ja bi ih poslao na sledeci evrosong. Edit: Sestra mi radi u jednom stranom mediju i kad su jednom objavili nesto slicno u roku od 5 minuta je stigla naredba iz centrale da skinu i zabrana da ikad vise objave nesto slicno. Edited by katamaran
Posted

Vučić:Naša borba protiv terorista biće nemilosrdna

ma šta kažeš vučino

Posted (edited)

Mondo jos promovise ovo. Report za promociju terorizma i nema naloga za manje od 5 minuta. Pesmica je bila krajnje pevljiva. Ja bi ih poslao na sledeci evrosong. Edit: Sestra mi radi u jednom stranom mediju i kad su jednom objavili nesto slicno u roku od 5 minuta je stigla naredba iz centrale da skinu i zabrana da ikad vise objave nesto slicno.

Ništa za to, evo sada je emitovan kompletan spot na vestima B92. Nacionalna frekvencija.

Vučić:Naša borba protiv terorista biće nemilosrdna

ma šta kažeš vučino

Verovatno planira da iz naftalina izvadi plan 100 za jednog.

Edited by Lrd
Posted

Ovo je muzika za unutrasnji, veliki dzihad.

Prava sufi muzika je stvorena za misticna iskustva, a ne za borbu. Islamska drzava, talibani i drugi "fundamentalisticki" derivati dobro znaju zasto se bore protiv ovakvih stvari.

Ovako nešto ??

Izuzetno, stvarno. Kako ljudi samo slabo poznaju ovu fascinantnu stranu islama, kako stotinak budala može da napravi globalnu mržnju ....

Posted

Ovo je hard core zikr. Jos da vidis kako to izgleda u neinstitucionalnom pustinjskom okruzenju :) 

Pol Pot bi postao religiozan da to cuje.

Posted

Dobar i ovaj hercegovački

Posted (edited)

Ovo bi trebalo da su bektešije, oni su na vrelu Bune još od srednjeg veka.

Edited by Грешни Василије
Posted (edited)

@ Vasa

Mogu samo da zamislim, u nekom beduinskom šatoru ili sličnom mestu ... U takvim trenucima ti je drago što si živ.

Evo za one poput mene, koji su fizički po kancelarijama, a duhom ko zna gde...

Edited by Ayatollah
Posted

Berberi su u pitanju, kod njih je sufi tradicija neobicno jaka, neka berberska plemena je smatraju osnovom identiteta, naspram sunitskog islama glavnog toka prema kome osecaju izvestan otpor.

Posted

ne razumem ja ove što mlate glavom ko metalci, metalcima bar vijore kose bujne

svaka vama čast, morao bih mozak da otvorim još mnogo, samo plašim se da nemam više vremena

Posted

Puštam ovo što ste postovali. Moćno.

Sad kad mi se čovek probudi, siguran da nas je ISIS napao :)

Posted

Dobar i ovaj hercegovački

prosto nevjerovatno kako su evropske drzave i kulture opstale bez ovog duhovnog inputa

• Create New...