Аврам Гојић Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 Ovo što sam pustila tera kukove da mešaju. Baš nabijeno erotikom (za nas koji ne razumemo tekst). Kako planiraju sa tim da se bore? Zamisljam hiljade ljudi (i žena) na nekom otvorenom prostoru kako zavodljivo, zatvorenih očiju, meša uz ovo. Ovo je muzika za unutrasnji, veliki dzihad. Prava sufi muzika je stvorena za misticna iskustva, a ne za borbu. Islamska drzava, talibani i drugi "fundamentalisticki" derivati dobro znaju zasto se bore protiv ovakvih stvari.
katamaran Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 (edited) Je l' bilo? http://www.youtube.com/watch?v=6R4Bker1kqo Mondo jos promovise ovo. Report za promociju terorizma i nema naloga za manje od 5 minuta. Pesmica je bila krajnje pevljiva. Ja bi ih poslao na sledeci evrosong. Edit: Sestra mi radi u jednom stranom mediju i kad su jednom objavili nesto slicno u roku od 5 minuta je stigla naredba iz centrale da skinu i zabrana da ikad vise objave nesto slicno. Edited July 15, 2015 by katamaran
Marcus Wulffings Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 Vučić:Naša borba protiv terorista biće nemilosrdna ma šta kažeš vučino
Lrd Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 (edited) Mondo jos promovise ovo. Report za promociju terorizma i nema naloga za manje od 5 minuta. Pesmica je bila krajnje pevljiva. Ja bi ih poslao na sledeci evrosong. Edit: Sestra mi radi u jednom stranom mediju i kad su jednom objavili nesto slicno u roku od 5 minuta je stigla naredba iz centrale da skinu i zabrana da ikad vise objave nesto slicno. Ništa za to, evo sada je emitovan kompletan spot na vestima B92. Nacionalna frekvencija. Vučić:Naša borba protiv terorista biće nemilosrdna ma šta kažeš vučino Verovatno planira da iz naftalina izvadi plan 100 za jednog. Edited July 15, 2015 by Lrd
Ayatollah Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 Ovo je muzika za unutrasnji, veliki dzihad. Prava sufi muzika je stvorena za misticna iskustva, a ne za borbu. Islamska drzava, talibani i drugi "fundamentalisticki" derivati dobro znaju zasto se bore protiv ovakvih stvari. Ovako nešto ?? Izuzetno, stvarno. Kako ljudi samo slabo poznaju ovu fascinantnu stranu islama, kako stotinak budala može da napravi globalnu mržnju ....
Аврам Гојић Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 Ovo je hard core zikr. Jos da vidis kako to izgleda u neinstitucionalnom pustinjskom okruzenju :) Pol Pot bi postao religiozan da to cuje.
Аврам Гојић Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 (edited) Ovo bi trebalo da su bektešije, oni su na vrelu Bune još od srednjeg veka. Edited July 15, 2015 by Грешни Василије
Ayatollah Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 (edited) @ Vasa Mogu samo da zamislim, u nekom beduinskom šatoru ili sličnom mestu ... U takvim trenucima ti je drago što si živ. Evo za one poput mene, koji su fizički po kancelarijama, a duhom ko zna gde... Edited July 15, 2015 by Ayatollah
Аврам Гојић Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 Berberi su u pitanju, kod njih je sufi tradicija neobicno jaka, neka berberska plemena je smatraju osnovom identiteta, naspram sunitskog islama glavnog toka prema kome osecaju izvestan otpor.
Sestre Bronte Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 ne razumem ja ove što mlate glavom ko metalci, metalcima bar vijore kose bujne svaka vama čast, morao bih mozak da otvorim još mnogo, samo plašim se da nemam više vremena
svashtabezneshto Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 Puštam ovo što ste postovali. Moćno. Sad kad mi se čovek probudi, siguran da nas je ISIS napao :)
Krampa Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 Dobar i ovaj hercegovački prosto nevjerovatno kako su evropske drzave i kulture opstale bez ovog duhovnog inputa
Recommended Posts