Dagmar Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Tačnije kažu podmetnite im bombe pod kola i u kuće, sipajte im otrov u hranu i u piće.
svashtabezneshto Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Nateraćete me da pogledam ponovo snimak. Mislim da ne prave razliku između Srba, Hrvata i Bošnjaka kad kažu "ubijte!". Taj snimak srpskih vojnika ne traje ni minut. Kako se obraćaju "svojima" u Bosni, Sandžaku, Kosovu...koji su uglavnom među svojima (malo je multietičnosti tu) "radite nešto kod kuće!" znači (meni) baš to, ne pravite razliku između onih koji vas ne podržavaju. Čak i onaj jedan kaže: ako nećete milom da dođete, mi ćemo silom.
Sestre Bronte Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 nije odbrana od verskog fundamentalizma ateizam, građansko društvo, sekularna država, jok jok samo suprotni fundamentalizam i to je to na tom ispitu su pali sa brejvikom, a postupali su civilizacijski ispravno
Friend Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Mislis da bi zlo radja zlo trebalo da bude prihvatljivo?
Lrd Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 nije odbrana od verskog fundamentalizma ateizam, građansko društvo, sekularna država, jok jok samo suprotni fundamentalizam i to je to Esi ozbiljan?
Sestre Bronte Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 šta te briga da li sam ozbiljan, slobode ili ima u društvu ili je nema
Lrd Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 šta te briga da li sam ozbiljan, slobode ili ima u društvu ili je nema Mislio sam da ti odgovorim na tezu, ali okej, šta me briga.
Takeshi Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 ko su muslimani a ko bosnjaci, u glavama ovih video ratnika?
Bright Billy Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 odlicna produkcija, na nivou us presidential kampanja; eventualno bi malo skratio, da bude efektnije.
theanswer Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 hajlajt je na kraju kako se seda porodično u Kiu mislim i dete spušta niz tobogan. majko mila.
Bright Billy Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 ta scena je legitimna skroz, testemonijali su predugacki.
Friend Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Može li da se proceni koliko populacije obuhvata današnja teritorija pod kontrolom IS?
Lrd Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Može li da se proceni koliko populacije obuhvata današnja teritorija pod kontrolom IS? Тешко је проценити, јер је тешко проценити и шта је тачно територија под контролом ИД, али бројка која се најчешће спомиње је око 8 милиона људи.
Recommended Posts