Jump to content
IGNORED

Islamska drzava

iDemo

Recommended Posts

Posted

Pogledao.

Nije dobro. 

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• iDemo

107

• Bane5

86

• Ryan Franco

85

• Muwan

67

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Ma de dobro. Dovoljno da 2-3 budale u opstem ocaju popuse tu pricu, naprave ko zna sta i eto sranja. A da ne pricam sto 2-3 budale u stvari, kao takve, ne postoje. 

Edited by MancMellow
Posted (edited)

malo me nervira kada nas zovu nevernicima.  -_-

Edited by slow
Posted

Obecava svetlu buducnost to što se Srbi pominju u komentarima. :fantom:

Posted

Džaba im ovaj super film kad je Papa došao u sred Skenderije da baca krstaške kletve... pokvario im posao  :cry:

Nego osnovna poruka filma: "Batalite sve i iseljavajte se sa Balkana ovamo u Šam Kalifat, extra je sve, može i brada da se pusti a i za hanume je vrh!"  :ziga:

Ne znaš jel finansirala BIA ili CIA...

Posted

Koji su Srbi papci, imali podrsku Amerike i UN koji su intervenisali u Bosni i na Kosovu u njihovu korist a protivu muslimana, i opet nisu uspeli! A jos 1912. su uveli komunizam! :isuse:

Posted

isis nam cini uslugu, nadam se da ce svako ko ima i malo simpatije prema njima saslusati njih i ici tamo. sanse da se vrate su male, a iako se vrate bice iza resetaka ili pod prismotrom

Posted

Nadam se da nece saslušati onaj deo gde im kažu da nas ubijaju u Bosni, Sandžaku i Srbiji...

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Posted

Jbg, a gde drugo da nas ubijaju? :(

Posted

Jbg, a gde drugo da nas ubijaju? :(

Crnu Goru, Kosovo, Makedoniju i Hrvatsku su zaboravili...

Posted (edited)

nisam bas sve pogledao, dobra produkcija i moze da navuče na činjenje :(

Edited by fritifrut
Posted

Vrlo nezgodno što su nas tako otvoreno svrstali u svoje neprijatelje. Treba neko da ode tamo da im objasni našu poziciju vojne neutralnosti

Posted

Gledala sam ceo.

Hit je: ne daju vam da nosite brade!

Nervira me "analiza" snimka kod nas u medijima. Naslovi su kao da na snimku svi uglas viču:

Ubijajte Srbe! Ubijajte Srbe! (Iako je BIH vlada, na čeku sa Izetbegovićem, na snimku bar od jednog, apostrofirana kao vlada koja je dozvolila Srebrenicu. Da sam član BIH vlade, (ili da sam bošnjak/inja koja ne simpatiše ISIS) imala bih osećaj da nosim target na čelu.)

Stravično je sve to.

Posted

Pa viču i ubijajte Srbe. Ne viču nego govore razložnim glasom doduše. Moglo bi se zaključiti i da bi ubijali i Hrvate, ali samo implicitno. Ne bih rekao da bi ubijali Bošnjake koji ne simpatišu ISIS, bar ne odmah. Bakira bi verovatno ubili. Srbi su glavni target ovog spota. Sve sa srpskim vojnicima 1912 ili tako neke godine

• Create New...