hazard Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Inače, ne razumem mozak koji uđe u muzej da uništava ,,bezbožničke" statue ili šta već. OK, razumem poriv verskih fundamentalista da uklone spomenik drevnoj paganskoj boginji sa glavnog gradskog trga ili tako nešto, ali muzej...? Sama činjenica da su u muzeju valjda dovoljno govori da više to nisu ,,atkivni" verski spomenici.
MancMellow Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 (edited) Ma...mislim, oni uopšte ne žive u ovom vremenu, šta muzej koj qrac. Neko je pisao - u Iranu prosto puštaju da spomenici iz zoroastrianskog vremena propadnu (što je takođe ludilo, malo ko na svetu može da se pohvali takvim kulturnim nasleđem, kao i ovo uostalom). Da ne grešim dušu, radili su slične stvari i hrišćani, ali...21. vek, no, njima to ništa ne znači. Twitter, facebook, youtube statusi i lupanje statua u muzeju. Surreal. Edited February 26, 2015 by MancMellow
Аврам Гојић Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Rimejk unistavanja statua idola u Meki. Njima nije bitno to sto je to u muzeju, oni svode to na idolske reprezentacije i tako i tretiraju. Ekstremni fundamentalizam.
MancMellow Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 E a živo me zanima ako neko zna da ne guglam - koji je njima datum sada? Kako računaju vreme/godine?
MancMellow Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 (edited) pa dobro, nije stalno petak :D negde valjda stave datum. Mislim, jel 1436-ta ili 2015-ta? Edited February 26, 2015 by MancMellow
Аврам Гојић Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 mene samo zanima koliko ce ID ojacati pre nego sto sazri ideja o "boots on the ground" principu resavanja tog pitanja, a koje mi se cini potpuno neizbeznim.
Ryan Franco Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 (edited) Kakav je SITE intel? Je li to neki stratfor specijalizovan za ekstremizam? Uglavnom, javljaju da: Islamic State (IS)-supporting Twitter accounts began promoting a social media "Twitter storm" campaign scheduled for February 26, 2015, revolving around English and Arabic versions of the hashtag, #IslamicStateMedia." I gde sve pratite situcaiju? Pretpostavljam da se svi napajamo na Al Jazeeri, Viceu i Guardianu ali imate li nke preporuke? Zahvaljujem. Edited February 26, 2015 by McCabe
Аврам Гојић Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 (edited) Sad sam bacio oko na hestag, jesu dosta aktivni ali su posredi uglavnom jadni pokusaji memea. Edited February 26, 2015 by Грешни Василије
Ryan Franco Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Koliko razumem, vest je da IS fanovi spremaju twitter odmazdu na taj hashtag.
Аврам Гојић Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Koliko razumem, vest je da IS fanovi spremaju twitter odmazdu na taj hashtag. A, to je, nisam razumeo. Da, kace slike prasica i slicne stvari.
Ryan Franco Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Meni nije jasno kojim kanalima ISIS plasira sve svoje sadržaje. Svi tagovi koji su bili aktivini letos su pobanovani sa twittera, a onaj jihadology objavljuje neke safe linkove. Ništa ne kapiram. Kapiram da šalju redakcijama gotove materijale i da to odstoji dovoljno da novinari vide ali mi je dosta prevelika ilegala za socijalne mreže koje je tešo kontrolisati.
marv Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 mene samo zanima koliko ce ID ojacati pre nego sto sazri ideja o "boots on the ground" principu resavanja tog pitanja, a koje mi se cini potpuno neizbeznim. tesko, trebali su vec juce a ako vec nisu onda verovatno nece nikada. pisao sam o tome juce ali su mi obrisali post. svaki dan koji prolazi o ova tvorevina opstaje je sramota za celi svet i civilizaciju uopste. dokaz u kakvom koruptovanom i bednom svetu zivimo. ameri, rusi, evropljani, kinezi, arapi i turci dokazali su kakve pizde jesu a un da je obicna sprdnja. sledece generacije ima da se smeju i stide kako je danas dozvoljen isis show dok celi svet gleda ne preuzimajuci nista konkretno
Recommended Posts