Dagmar Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 siguran sam da su znali, cak sam siguran da ih je babo i upisao na vehabijsku nastavu Te devojcice su zrtve svojih roditelja budala.
MancMellow Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Ludilo se nastavlja http://finance.yahoo.com/news/isis-burns-8000-rare-books-030900856.html ovi ljudi lepo, lagano, unistavaju sam islam, onako...comprehensively
Radoye Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 ovi ljudi lepo, lagano, unistavaju sam islam, onako...comprehensively Napravice oni novi, jos lepsi i jos stariji.
iDemo Posted February 26, 2015 Author Posted February 26, 2015 Napravice oni novi, jos lepsi i jos stariji. Noge kako, ne?
Lrd Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 ovi ljudi lepo, lagano, unistavaju sam islam, onako...comprehensively Za većinu današnjih muslimana da, ali u suštini oni se samo slepo drže izvornog islama i rade sve što je radio Muhamed. Imaš na više mesta po netu gde učeni ljudi objašnjavaju da je to što oni rade u stvari islam. Naravno, ovaj današnji islam je, isto kao i hrišćanstvo, proizvod vekova evolucije vere u skladu sa vremenom, samo to u islamu ne sme da se kaže jer je kuran predstavljen kao poslednja, nepromenjiva, savršena reč boga.
fikret selimbašić Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 siguran sam da su znali, cak sam siguran da ih je babo i upisao na vehabijsku nastavu Stvarno ne znam, moguće je da si u pravu što se tiče ovog slučaja ali kad je o ovoj ekipi riječ uglavnom je obrnuto, djeca su ta koja zabludjele roditelje na jedini pravi put vraćaju. Rad sa mladima i naivnima je daijama bitniji i učinkovitiji nego rad sa generacijom njihovih roditelja. Roditelje je sa jedinog pravog puta skretao ko stigne, Tito, komunisti, život i rad u zemljama kufra, druženje sa nevjernicima ili inovjercima, usvajanje njihovih navika u ishrani, oblačenju i svemu ostalom. Zato je rad sa plastelinom djecom i mladima prioritet, čak se i većina daija zadaiji prije dvadeset i pete.
Indy Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Samo čekam kad će da osvanu njihove home sex tapes.
braca Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 (edited) Ovih dana izlazi prevod ove knjige (imam je u .epub formatu na engleskom ako nekog zanima), pa autor gostuje po emisijama... Radi se o Dancu koji je bio krimos, pa dzihadista, pa se popismanio i poceo da radi za CIA & drustvo, sto je dovelo do dronske eliminacije izmedju ostalog i Anwar al-Awlaki-ja, krupne zverke u Al Kaidi. Elem, pre nego sto je popio dron, Anwar, kao svaki dobar musliman ekstremista, trazi sebi (trecu) zenu, pa je smislio da to bude neka plavusa sa trulog zapada (ili tu negde)... Danac dobije zadatak da mu nadje mladu... i tu se izmedju ostalog javi i... Irena iz Hrvatske, 30-godisnja plavusa skoro presla na islam i fascinirana dzihadom i dzihadistima... Edited February 26, 2015 by braca
marv Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 breaking news - identifikovan jihadi john zasto je uopste vest identitet jednog dzelata?!
Hella Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 meni je to jako bitna vest jer potvrđuje moje teorije da nema leba od edukovanja i apanažiranja pobesnelih omladinaca nego samo pedala u islam na zemlji ako ti se nešto ne sviđa
hazard Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 u kalifatu posla ima na pretek Šta ovo konkretno uništavaju? Izgleda kao da su ušli i neki muzej, ali kakve su ovo statute tačno, ne mogu da im ,,odredim" epohu...
Bane5 Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 (edited) @hazard, The Islamic State (Isis) has published a video showing militants destroying ancient artefacts in a Mosul museum with sledgehammer and pickaxes. IS fighters are seen unveiling old statues in the Ninawa museum dating back to the Assyrian empire and then dragging them down to the ground, where they fall into pieces. Then, they are depicted pounding 3,000-year-old sculptures with hammers until they are completely shattered. Tens of militants are seen using ladders, hammers and drills to destroy every statue in the museum, including a winged-bull Assyrian protective deity dating back to the 7th century BC. … A professor at the Archaeology College in Mosul confirmed to the AP that the two sites shown in the video are the city museum and a site known as Nirgal Gate, one of the several gates of the ancient capital of the Assyrian Empire Nineveh. "I'm totally shocked," Amir al-Jumaili told the AP. "It's a catastrophe. With the destruction of these artifacts, we can no longer be proud of Mosul's civilization." Edited February 26, 2015 by Bane5
MancMellow Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 (edited) Niniva Brži Bane. Suštinski, uništavaju spomenike sopstvene prošlosti, majmuni. Edited February 26, 2015 by MancMellow
hazard Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 (edited) S obzirom odakle dolazi masa IDovaca, verujem da masa njih ne gleda na to kao na sopstvenu prošlost @Bane: hvala Edited February 26, 2015 by hazard
Recommended Posts