duda Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Meanwhile in Britain sada malo pogledala vesti vezane za ove tri devojčice pa jbt, one su po 15 i 16 godina i ništa manje nego ih roditelji pustili same šatro na neko venčanje u tursku ma idi i sad plaču i kukaju
teacher Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 sada malo pogledala vesti vezane za ove tri devojčice pa jbt, one su po 15 i 16 godina i ništa manje nego ih roditelji pustili same šatro na neko venčanje u tursku ma idi i sad plaču i kukaju same su krive ti nisi putovala sa društvom sa 16 godina?
duda Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 (edited) same su krive ti nisi putovala sa društvom sa 16 godina? nisam rekla da su same krive, ne podmeći rekla sam da su krivi roditelji ja bogme kao maloletna nisam putovala abroad i na more sam prvi put otišla sa društvom već kao punoletna, i to (tada) u istu državu sa 15 godina sam putovala sama možda 100 km max unaokolo, sa društvom na izlete i sl. ajde, ima ovde roditelja dece tog uzrasta da mi kažu, baš me zanima jel' im putuju deca sama (tj. sa vršnjacima, bez pratnje odraslih) u inostranstvo ed. npr. zid bi mogao da nam kaže rekla bih da je njegova ćera tu negde Edited February 25, 2015 by dùda
fikret selimbašić Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Muslimanke se ne bi se ni zaputile na toliki put bez pratnje muža, brata ili oca Evo šta struka o tome kaže:
duda Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 daj bre ne zahebavajte ovde o deci pričamo ja sam mrtva ozbiljna mogu da podnesem razne muškošovinističkosvinjske podvale na naštm račun, ali ovde nije o tome reč žao mi je ako sam pogrešno shvaćena ja sam samo poprilično iznenađena ovakvim liberalizmom kada se o deci radi ali ok, možda sam zaglavljena negde u prošlosti zato i pitam one koji upravo sada imaju decu ovog uzrasta
Аврам Гојић Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 U UK je to dosta često. Ne vidim kako je to bitno za priču.
steins Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 mene ovde više brine što su ove curice born and raised u Britaniji, dobri djaci sa skupih škola. Dakle ne neka getoizirana bagra, ko što je to slučaj u Francuskoj.
duda Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 U UK je to dosta često. Ne vidim kako je to bitno za priču. pa vidi, meni je to jako bitno jbg, lako se manipuliše sa nekim ko ima 15 godina očekivala bih veću odgovornost roditelja i veću kontrolu, kakogod to nepopularno bilo jer ovo su pasja vremena, nisu 60-te u tom smislu je bitno naravno da nema veze sa onon tičerovom podvalom ''same su krive'' nije mi ni u primisli bilo da amnestiram zločinačku tvorevinu
hazard Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 ja bogme kao maloletna nisam putovala abroad i na more sam prvi put otišla sa društvom već kao punoletna, i to (tada) u istu državu sa 15 godina sam putovala sama možda 100 km max unaokolo, sa društvom na izlete i sl. Ja sam sa 14 godina sam prelazio okean, a i sa sestrom 6 godina mlađom, bez pratnje roditelja. OK, nisam išao u švrljanje sam, išao sam od roditelja do rodbine i nazad, ali išao sam sam
teacher Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 pa vidi, meni je to jako bitno jbg, lako se manipuliše sa nekim ko ima 15 godina očekivala bih veću odgovornost roditelja i veću kontrolu, kakogod to nepopularno bilo jer ovo su pasja vremena, nisu 60-te u tom smislu je bitno naravno da nema veze sa onon tičerovom podvalom ''same su krive'' nije mi ni u primisli bilo da amnestiram zločinačku tvorevinu eno ti pun exit 14-16 engleskinja. jeftine karte, putovanja, to je valjda normalan život tinejdžera? ili treba da greju mamine skute do xy godina...
Muwan Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 (edited) Da, svaki normalan roditelj će pustiti svoje maloletno dete na venčanje u nekoj turskoj nedođiji. To je sve deo odrastanja jednog tinejdžera. Dajte bre ljudi, ko god hoće mogu da ga malo provedem po Anatoliji pa da posle toga popričamo na temu solo tinejdžerskog istraživanja tih predela... Poslastica se ovde krije u nečemu drugom: navodno su britanske službe imale ove tri na bezbednosnom radaru ali su obavestile svoje turske kolege tri dana nakon što su ove odletele iz Londona a u tom trenutku su već uveliko bile u Siriji. Sad Turci pitaju Brite koji im je da toliko odugovlače sa informacijom a odgovor (koji neće dobiti) glčasi da da su ovi najverovatnije i hteli da klinke uspešno stignu tamo gde su krenule jer je to solidna garancija da se nikada neće vratiti. Tako se preporuke pojedinih forumaša da svima koji se lože na kalifat treba omogućiti evakuaciju/deportaciju u isti polagano ostvaruju u praksi. Edited February 25, 2015 by beowl
Аврам Гојић Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 pa vidi, meni je to jako bitno jbg, lako se manipuliše sa nekim ko ima 15 godina očekivala bih veću odgovornost roditelja i veću kontrolu, kakogod to nepopularno bilo jer ovo su pasja vremena, nisu 60-te u tom smislu je bitno naravno da nema veze sa onon tičerovom podvalom ''same su krive'' nije mi ni u primisli bilo da amnestiram zločinačku tvorevinu pasja vremena su u medijima koji izdvajaju pojedine ekstremne slucajeve, a ne u realnosti. u realnosti, klinci iz UK putuju po citavoj Evropi zahvaljujuci low cost kartama. tebi je jako stalo da pronadjes odgovornost roditelja u tome sto su ih pustili da putuju same, kao da je to uopste bitno za pricu. valjda je pitanje: koji je to propust u odgoju doveo do toga da pozele da udju u harem.
Аврам Гојић Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 (edited) Dajte bre ljudi, ko god hoće mogu da ga malo provedem po Anatoliji pa da posle toga popričamo na temu solo tinejdžerskog istraživanja tih predela... mnogo je verovatnije da su rekle da idu u Antaliju ili tako negde? sigurno nisu rekle da putuju u Gaziantep. kontam da prosecan citalac Daily Maila misli da su severni Krit, Krf, i deo turskog Mediterana - britanski dominion. Edited February 25, 2015 by Грешни Василије
Topola Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Muslimanke se ne bi se ni zaputile na toliki put bez pratnje muža, brata ili oca Evo šta struka o tome kaže: Kolko je ovo jako... Vi ovde raspravljate dal se iz Engleske može tamo-vamo, a učenjaci kažu da je i Zenica predaleko.
Recommended Posts