steins Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 revenge Some songs were chosen because they were annoying, Metallica: Enter Sandman
marv Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 humani ameri, mogli su neki live koncert pijanog marilyn mansona ili sepulturu :P
MancMellow Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 i to je u skladu s tumačenjima ajatolaha ruholaha homeinija Pusti sad Homeinija, on mi dok gledam ovo izgleda ko Saturday Night Live
marv Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 Zaista, za promenu da vidimo nešto smešno kad su ti idioti u pitanju, a ne neki užas. Mada, jadni bubnjevi i onaj saksofon. meni jedino smesno kod njih - jihadi john. uvek imam neki utisak da se ali g nalazi iza te maske i da se zajebava. mada nisam gledao nijedan celi snimak....verovatno ne bi mi bilo toliko smesno
salerokada Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 Pročitao sam pre neki dan knjigu Ja sam Malala. Prvo sam mislio da je bezvezna patetika, ali je u stvari fino štivo da se shvate događanja sa talibanima u Pakistanu i kako se Američka intervencije po svetu kasnije obiju svima o glavu. Pretpostavljam i da je većina ljudi ovde dovoljno obaveštena da im knjiga ništa novo ne bi otkrila. Ali, za one poput mene, koji prate sporadično, knjiga je dobar informator.
iDemo Posted February 19, 2015 Author Posted February 19, 2015 revenge A sa liste 100 veličanstvenih: US interrogators are using the purple dinosaur's theme to break Iraqi prisoners. (2003) http://www.theguardian.com/media/2003/may/21/familyandrelationships.comment
Radoye Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 http://www.theatlantic.com/features/archive/2015/02/what-isis-really-wants/384980/ Interesantan text Da, dobar. Nakon procitanog, cini mi se da je greska uzimanje pasosa ovima koji zele da se prikljuce "kalifatu". Ja bih im jos i olaksao put, neka ih tamo, bar bi se znalo da su svi ludaci na jednom mestu. Ali bi trebalo tu teritoriju koju ovi kontrolisu zatvoriti tako da niko i nista iz nje ne moze da izadje. U nedostatku "nevernika" za istrebljivanje poubijali bi se oni vrlo brzo medjusobno oko banalnih razlika u interpretaciji verskih doktrina.
Hella Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 (edited) Da, dobar. Nakon procitanog, cini mi se da je greska uzimanje pasosa ovima koji zele da se prikljuce "kalifatu". Ja bih im jos i olaksao put, neka ih tamo, bar bi se znalo da su svi ludaci na jednom mestu. Ali bi trebalo tu teritoriju koju ovi kontrolisu zatvoriti tako da niko i nista iz nje ne moze da izadje. U nedostatku "nevernika" za istrebljivanje poubijali bi se oni vrlo brzo medjusobno oko banalnih razlika u interpretaciji verskih doktrina. ja to predlagao još davno i bio avangarda pa su mi zato neki divljaci s koskama u nosevima rekli da sam islamofob i otišli u burundi da čuvaju koze Edited February 19, 2015 by Hella
hazard Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 (edited) Da, dobar. Nakon procitanog, cini mi se da je greska uzimanje pasosa ovima koji zele da se prikljuce "kalifatu". Ja bih im jos i olaksao put, neka ih tamo, bar bi se znalo da su svi ludaci na jednom mestu. Ali bi trebalo tu teritoriju koju ovi kontrolisu zatvoriti tako da niko i nista iz nje ne moze da izadje. U nedostatku "nevernika" za istrebljivanje poubijali bi se oni vrlo brzo medjusobno oko banalnih razlika u interpretaciji verskih doktrina. Svestan si da tako osuđuješ na smrt gomilu nedužnih normalnih ljudi? Onih koji bi da pobegnu od vlasti ovih ludaka, ali im to još nije pošlo za rukom? Misliš da je svaki od pola miliona stanovnika Mosula fanatični pristalica ID? Edited February 19, 2015 by hazard
porucnik vasic Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 http://www.theatlantic.com/features/archive/2015/02/what-isis-really-wants/384980/ Interesantan text Одличан.
urkozamanje Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Slazem se da nema trajnijeg resenja dok, kao sto je vec neko predlozio, islamski svet bliskog istoka ne sklopi voltrona i rastera tu ekipu. Ako to uradi neka zapadna alijansa, to moze da ima zajebane posledice i da se vuce u nedogled. Naravno, u svakom slucaju ta neka zapadna alijansa mora prvo da odluci da li definitivno hoce da resi taj problem.
Nikodije Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Tesko ce to ici cak i kada bi hteli da resavaju. Ovima danas moze da pogine 100 boraca, ali u trenutku dok tih 100 gine, 200 novih pristize iz celog sveta. I to sve jedan fanatik veci od drugog, spremni da ginu. Marinac kuci ima zenu, dete i zlatnog retrivera koji ga cekaju, i ne gine mu se. Sve i kada bi poslali ozbiljnu vojsku, usledio bi fijasko. Sada mogu samo da kaju i da prave Sadama od blata.
Radoye Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Svestan si da tako osuđuješ na smrt gomilu nedužnih normalnih ljudi? Onih koji bi da pobegnu od vlasti ovih ludaka, ali im to još nije pošlo za rukom? Misliš da je svaki od pola miliona stanovnika Mosula fanatični pristalica ID? Naravno da ne. However, oni su vec osudjeni na smrt cim su se nasli u kalifatu jerbo svaki pokusaj napustanja istog znaci automatsku smrtnu presudu. Sa druge strane neka masivna vojna operacija sa sve kopnenim trupama (koja se nece desiti jer ne postoji politicki interes za istu) ili masovno polivanje iz vazduha ce takodje za rezultat imati masovni pokolj neduznih i normalnih - sto kao kolateralna steta, sto od ruke ISISovaca da preduprede onemogucavanje uzivanja u blagodetima kalifata u slucaju gubitka date teritorije. Kogod je dopao kalifatu saka nazalost vec je najebao i sanse za spas su skoro nepostojece one way or another. Jebiga. Ono sto ja ne kapiram je zasto sprecavati pristalice kalifata iz zapadnih zemalja da mu se pridruze. Ovako se samo ostavlja potencijal da oni krenu da dzihadisu tu gde su. Ako im se dozvoli da odu u svoj kalifat bar znas da su svi kreteni na jednoj gomili. A kalifat treba nemilice tuci.
Recommended Posts